2777
2789
عنوان

جای جوش

224 بازدید | 48 پست

من جای جوش فرورفته دارم و خیلی بده پوستم

ازری مرکز درمان پرسیدم گفت باید درمان های سابسیژن-مزوتراپی-مزونیدلینگ-پی ار پی-گرین پیل اینارو انجام بدی

کسی تجربه ای داره؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من بد تر از تو حالا خدا بخواد میخوام بهار برم دکتر ببینم با چند جلسه درست میشه بجه کوچیک دارم نمیتونم

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

من خودمم دارم ولی کمه نسبتا از نزدیک فقط دیده میشه اونم نه خیلی مامانم سابسیژن رفته حدود ۱۰ سال پیش ...

نمیدونی چند جلسه اس؟

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

وای من بد تر از تو حالا خدا بخواد میخوام بهار برم دکتر ببینم با چند جلسه درست میشه بجه کوچیک دارم نم ...

چطوریه پوستت؟چن سالته؟

بچه کوچیک ربطی نداره ک فقط نباید از خونه بری بیرون فکنم

من مامانم ۳.۴ جلسه رفته گفته دیگه لازم نیست

اخه من صورتم افتضاح پر لک ام هست فک کنم ۵ جلسه برا اون برم پنج جلسه ام برا لک برم به زور تمیز شه 😅