2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست
در این حدی ک میگی بد نیس ک یه طوری گفتی گفتم الان چ شکلیه فقط یکی دو تاش بزرگه بقیه اصن واضح نیس

اونا که بزرگه رو خودم دستکاری کردم سوزن داغ کردم زدم تو جوشم الان اینطوری شده😭

کجاش خوبه😐پر از سوراخ سوراخههه

ببین صورت منو ببینی وحشت میکنی حتی پیشونیمم به قول خودت سوراخ سوراخ باید بگم فقط دماغم سوراخ سوراخ نیست 😂

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودمم دارم ولی کمه نسبتا از نزدیک فقط دیده میشه اونم نه خیلی مامانم سابسیژن رفته حدود ۱۰ سال پیش ...

برای مادر شما خیلی عمیق و تو چشم بود یا خیلی هم معلوم نبود؟

کاربری دست دو نفره

ببین صورت منو ببینی وحشت میکنی حتی پیشونیمم به قول خودت سوراخ سوراخ باید بگم فقط دماغم سوراخ سوراخ ن ...

خثوصی بفرست ببینم اگه میتونی

من پیشونیمم یکم گود شده اگه تو افتاب برم معلومه

ببین من چون صورتم لاغره اینا مشخصه چون ناهمواری داره🥲

من صورتم خیلی تپل بود از وقتی اینجوری شد دیگه از بی حوصلگی زیاد میرم جلو اینه خودمو نگا میکنم آب میشم

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

خثوصی بفرست ببینم اگه میتونیمن پیشونیمم یکم گود شده اگه تو افتاب برم معلومه

نه عزیزم نمیتونم ببخشید

من صورتم خیلی تپل بود از وقتی اینجوری شد دیگه از بی حوصلگی زیاد میرم جلو اینه خودمو نگا میکنم آب میش ...

من مشکلم پوله که نمیرم این درمانا رو انجام بدم🥲😂

فقط سابسیژن و پرسیدم که گفت جلس ای ۱۵۰۰ هست بقیش شاید گرونترم باشه ولی چون ماهی یه جلسس خوبه بنظرم

فعلا دارم برا یه چز دیگه هزینه میکنم منتظرم طول درمان اون تموم بشع

خثوصی بفرست ببینم اگه میتونیمن پیشونیمم یکم گود شده اگه تو افتاب برم معلومه

من دو سال پیش رفتم دکتر یادم نیست گفت با چه روشی ولی گفت برات نث آینه میکنم نرفتم الان مث چی پشیمونم 😅 بیرون میرم ماسک میزنم تابستون و زمستون خسته شدم دیکه

من مشکلم پوله که نمیرم این درمانا رو انجام بدم🥲😂فقط سابسیژن و پرسیدم که گفت جلس ای ۱۵۰۰ هست بقیش ش ...

والا شوهرمم میگه مشکلی با صورتت ندازم برام مهم نبس میدونم بخاطر پول میگه بهش گفتم طلاهامو میفروشم قبول کرد😂

من مشکلم پوله که نمیرم این درمانا رو انجام بدم🥲😂فقط سابسیژن و پرسیدم که گفت جلس ای ۱۵۰۰ هست بقیش ش ...

من همون دوسال پیش گفتن جلسه ای ۱۵۰۰ کدوم شهری شما

من خیلی کار دارم و یه النگو میخوام گوشمم زیبایی عمل کنم اونم میکه پولشو نمیدم خسته شدم انقد روسری سر گردم حتی تو خونه

من دو سال پیش رفتم دکتر یادم نیست گفت با چه روشی ولی گفت برات نث آینه میکنم نرفتم الان مث چی پشیمونم ...

نمیدونم موستت چطوریه ولی مثل اینه فک نکنم بشه چون صد در صد خوب نمیشه

نمیدونم موستت چطوریه ولی مثل اینه فک نکنم بشه چون صد در صد خوب نمیشه

ای وای 🤦♀️

من دو سال پیش رفتم دکتر یادم نیست گفت با چه روشی ولی گفت برات نث آینه میکنم نرفتم الان مث چی پشیمونم ...

ببین بنظرم الان برو پولشم از شوهرت بگیر چون بهترین فصل انجامش زمستونه، تو بگو من خودم برام پوستم مهمه😌😂