2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوریه پوستت؟چن سالته؟بچه کوچیک ربطی نداره ک فقط نباید از خونه بری بیرون فکنم

بچم نمیذاره پا تو مطب دکتر بذارم جایی ندارم بذارم ..

میریم بیرون گریه میکنه به خونه عادت کرده خودشم دکتر میبرم میرسیم مطب دکتر کریه ميکنه من فقط مشکلم همینه

۲۳سالمه .. پوستم افتضاح پر لک جوش کل صورتم چال جوش

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

اینایی ک گفته راه حله خوبیه ولی حتما پیش یه دکتر خوب انجام بده

اینا که گفتم بهش اصلا دکتر پوست نیستنا فقط کارای زیبایی انجام میدن برا همین میترسم برم برا پول بگن همه اینا لازمه اخه من خودم پوستم خیلی حساسه

من خودمم دارم ولی کمه نسبتا از نزدیک فقط دیده میشه اونم نه خیلی مامانم سابسیژن رفته حدود ۱۰ سال پیش ...

جدییی؟چطوری بود گود بود یا فرورفته؟

بزار عکسمو فرستادم ببین مال منو خیلی وضش خرابه

بچم نمیذاره پا تو مطب دکتر بذارم جایی ندارم بذارم ..میریم بیرون گریه میکنه به خونه عادت کرده خودشم د ...

اها ببین کلا ماهی یه جلسس هر روشی انجام بدی هرماه فقط چن ساعت بزارش پیش کسی منم ۲۰ سالمه انقد ناراحتم☹️

اها ببین کلا ماهی یه جلسس هر روشی انجام بدی هرماه فقط چن ساعت بزارش پیش کسی منم ۲۰ سالمه انقد ناراحت ...

بابا صورتت خیلی خوبه که😳

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

اها ببین کلا ماهی یه جلسس هر روشی انجام بدی هرماه فقط چن ساعت بزارش پیش کسی منم ۲۰ سالمه انقد ناراحت ...

اهان خوبه اونجوری گفتم شاید هفته ای یکی دو جلسه باشه

صورتت خیلی وضعش خوبه نمیتونم عکس بدم میدیدی خداروشکر میگردی صورتت انقد پاک