tiinar7 مدیر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 791 عنوان جای جوش | مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست من جای جوش فرورفته دارم و خیلی بده پوستم ازری مرکز درمان پرسیدم گفت باید درمان های سابسیژن-مزوتراپی-مزونیدلینگ-پی ار پی-گرین پیل اینارو انجام بدیکسی تجربه ای داره؟؟ دیروز | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوچولوجانم عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1448 چطوریه پوستت؟چن سالته؟بچه کوچیک ربطی نداره ک فقط نباید از خونه بری بیرون فکنم بچم نمیذاره پا تو مطب دکتر بذارم جایی ندارم بذارم ..میریم بیرون گریه میکنه به خونه عادت کرده خودشم دکتر میبرم میرسیم مطب دکتر کریه ميکنه من فقط مشکلم همینه ۲۳سالمه .. پوستم افتضاح پر لک جوش کل صورتم چال جوش لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
tiinar7 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 791 اینایی ک گفته راه حله خوبیه ولی حتما پیش یه دکتر خوب انجام بده اینا که گفتم بهش اصلا دکتر پوست نیستنا فقط کارای زیبایی انجام میدن برا همین میترسم برم برا پول بگن همه اینا لازمه اخه من خودم پوستم خیلی حساسه
tiinar7 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 791 من خودمم دارم ولی کمه نسبتا از نزدیک فقط دیده میشه اونم نه خیلی مامانم سابسیژن رفته حدود ۱۰ سال پیش ... جدییی؟چطوری بود گود بود یا فرورفته؟بزار عکسمو فرستادم ببین مال منو خیلی وضش خرابه
tiinar7 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 791 پوست من جلو نور وقتی نور یه زاویه خاصی بگیره موج دار میشه ناهمواری داره خیلی رو مخمه انگار چنگ زدن ب ... عکسمو فرستادم مال منو ببین چقد نابوده🤦🏻♀️
simsimmmm21 عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 311 جدییی؟چطوری بود گود بود یا فرورفته؟بزار عکسمو فرستادم ببین مال منو خیلی وضش خرابه اسکار بوده دیگه عکس اومد بلایک
tiinar7 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 791 بچم نمیذاره پا تو مطب دکتر بذارم جایی ندارم بذارم ..میریم بیرون گریه میکنه به خونه عادت کرده خودشم د ... اها ببین کلا ماهی یه جلسس هر روشی انجام بدی هرماه فقط چن ساعت بزارش پیش کسی منم ۲۰ سالمه انقد ناراحتم☹️
کوچولوجانم عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1448 اها ببین کلا ماهی یه جلسس هر روشی انجام بدی هرماه فقط چن ساعت بزارش پیش کسی منم ۲۰ سالمه انقد ناراحت ... بابا صورتت خیلی خوبه که😳 لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
کوچولوجانم عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1448 اها ببین کلا ماهی یه جلسس هر روشی انجام بدی هرماه فقط چن ساعت بزارش پیش کسی منم ۲۰ سالمه انقد ناراحت ... اهان خوبه اونجوری گفتم شاید هفته ای یکی دو جلسه باشه لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
tiinar7 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 791 بابا صورتت خیلی خوبه که😳 کجاش خوبه😐پر از سوراخ سوراخههه
simsimmmm21 عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 311 در این حدی ک میگی بد نیس ک یه طوری گفتی گفتم الان چ شکلیه فقط یکی دو تاش بزرگه بقیه اصن واضح نیس
tiinar7 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 791 اهان خوبه اونجوری گفتم شاید هفته ای یکی دو جلسه باشه ن ماهی یه جلسس چون باید پوست ترمیم کنه خودشو
کوچولوجانم عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1448 اها ببین کلا ماهی یه جلسس هر روشی انجام بدی هرماه فقط چن ساعت بزارش پیش کسی منم ۲۰ سالمه انقد ناراحت ... صورتت خیلی وضعش خوبه نمیتونم عکس بدم میدیدی خداروشکر میگردی صورتت انقد پاک لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺
aaaaaaasooooo عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 1838 عکسمو فرستادم مال منو ببین چقد نابوده🤦🏻♀️ پوستت خوبه از خیلی جلو معلوم میشه اینا خیلی عمیق و گسترده نیست کاربری دست دو نفره