2777
2789
عنوان

خیانت

169 بازدید | 30 پست

به نظر من خیانت بخشش نداره اصلا جای بخشش هیچ جوره نداره هرکی خیانت رو میبخشه از حماقته هیچوقت نمیفهمم چرت خیانت رو میبخشن بعضی ها و دقیقا همون مدل باز به طرف خیانت میشه

من با یکی داشتم آشنا میشدم دومین بار ک رفتم ببینمش فهمیدم با یکی دیگ هم حرف میزنه خدا شاهده از اونجا سریع رفتم نه جوابشو دادم ب صورت پیام نه زنگ حتی بیرون هم میدیم میومد سمتم جواب نمیدادم و رد میشدم میرفتم زود الا هم بعد ۱ سال باز منو میبینه یه چیزی میگه من حتی نگاهش نمیکنم

🪐🩷آدمی که همیشه هست،دیگردیده نمی شود.

خب چیکار کنم؟ کار دستو کردی چرا منتطر تحسینی 🗿

کاربری دومه به خداااا دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر خصوصی و عمیق است) اگرم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ن خاک ب سرم منظورم دیگران بود خودم نبودم

چیبگم والا🗿

کاربری دومه به خداااا دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر خصوصی و عمیق است) اگرم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

ما بچه داریم مجبوریم

قضاوت نکن گلم هیچ زنی بعد خیانت مثل قبل نمیشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

افرین اگه به مرحله وابستگی میرسیدی شاید آسون نبود

اصلا تو کتم نمیره یکی دیگ ب جز من باشه نمیتونم اصلا قبول کنم خیلی فکر میکنم بهش خیلی پیشنهاد خوبی بود هم ظاهرش هم خونه و ماشین و پول داشت

🪐🩷آدمی که همیشه هست،دیگردیده نمی شود.