2777
2789
عنوان

خیانت

206 بازدید | 30 پست

به نظر من خیانت بخشش نداره اصلا جای بخشش هیچ جوره نداره هرکی خیانت رو میبخشه از حماقته هیچوقت نمیفهمم چرت خیانت رو میبخشن بعضی ها و دقیقا همون مدل باز به طرف خیانت میشه

من با یکی داشتم آشنا میشدم دومین بار ک رفتم ببینمش فهمیدم با یکی دیگ هم حرف میزنه خدا شاهده از اونجا سریع رفتم نه جوابشو دادم ب صورت پیام نه زنگ حتی بیرون هم میدیم میومد سمتم جواب نمیدادم و رد میشدم میرفتم زود الا هم بعد ۱ سال باز منو میبینه یه چیزی میگه من حتی نگاهش نمیکنم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش که خواهان تو باشد🪐🩷

خب چیکار کنم؟ کار دستو کردی چرا منتطر تحسینی 🗿

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای ن خاک ب سرم منظورم دیگران بود خودم نبودم

چیبگم والا🗿

کاربری دومه به خداااا یک عدد کلکسیونر جوراب ناملوس🧦خدایا انقد بهم پول بده که ۳۶۵ جفت جوراب و ۱۰ کیلو طلا بخرم دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا تیر: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋 (اهداف بلندمدت این کاربر قابل گفتن نیست)

چیبگم والا🗿

برای من خیانت محسوب نمیشد چون هنوز تو رابطه نبودیم اوکی نداده بودم پسره با یکی دیگ هم بود ک من نشدم بره با اون

افرین اگه به مرحله وابستگی میرسیدی شاید آسون نبود

اصلا تو کتم نمیره یکی دیگ ب جز من باشه نمیتونم اصلا قبول کنم خیلی فکر میکنم بهش خیلی پیشنهاد خوبی بود هم ظاهرش هم خونه و ماشین و پول داشت