2777
2789
عنوان

خیانت

169 بازدید | 30 پست

به نظر من خیانت بخشش نداره اصلا جای بخشش هیچ جوره نداره هرکی خیانت رو میبخشه از حماقته هیچوقت نمیفهمم چرت خیانت رو میبخشن بعضی ها و دقیقا همون مدل باز به طرف خیانت میشه

من با یکی داشتم آشنا میشدم دومین بار ک رفتم ببینمش فهمیدم با یکی دیگ هم حرف میزنه خدا شاهده از اونجا سریع رفتم نه جوابشو دادم ب صورت پیام نه زنگ حتی بیرون هم میدیم میومد سمتم جواب نمیدادم و رد میشدم میرفتم زود الا هم بعد ۱ سال باز منو میبینه یه چیزی میگه من حتی نگاهش نمیکنم

🪐🩷آدمی که همیشه هست،دیگردیده نمی شود.

خب چیکار کنم؟ کار دستو کردی چرا منتطر تحسینی 🗿

کاربری دومه به خداااا دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر خصوصی و عمیق است) اگرم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای ن خاک ب سرم منظورم دیگران بود خودم نبودم

چیبگم والا🗿

کاربری دومه به خداااا دشمن هر چی حس ششمی و معتقد به حس ششمی اگه وزن کم نکنم خرم🩴 اهداف کوتاه مدت تا عید: شش کیلو کاهش وزن_هدف 58/59💋پرسینگ ناف🐍کاشت ناخن🦤تغییر نام🪐 (اهداف بلندمدت این کاربر خصوصی و عمیق است) اگرم نشد فدا سرم تا خرداد وقت هست💘

ما بچه داریم مجبوریم

قضاوت نکن گلم هیچ زنی بعد خیانت مثل قبل نمیشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

افرین اگه به مرحله وابستگی میرسیدی شاید آسون نبود

اصلا تو کتم نمیره یکی دیگ ب جز من باشه نمیتونم اصلا قبول کنم خیلی فکر میکنم بهش خیلی پیشنهاد خوبی بود هم ظاهرش هم خونه و ماشین و پول داشت

🪐🩷آدمی که همیشه هست،دیگردیده نمی شود.