2777
2789
پخ👻 ریخت ؟آماده ای برای فردا؟

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

ن یبار دیگه بیشتر خندم گرفت😆😆😆😆😆

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يادت ميارم😈😈

چوپون دارم نمیزارم😈😈😈😈😂😂😂😂😂😂😂

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
دسشویی قبل خوابتو رفتی؟!😂 اینجوری تا صبح نمیتونی بری کار میدی دست خودتا

نخیر نرفتم😒😒😒😒حالا چیکار کنم

خودتم دوباره تنها میشی که باد میاد دسشویییی میخوای بری خودتو مثل جت میندازی بیرون 😂😂😂😂😂

🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 ن یبار دیگه بیشتر خندم گرفت😆😆 ...

پخخخخخخخخخخخخ

🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️

دیگه اومدن سراغت

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️
گناه دارم بابا غلط کردم 😕😕😕😕 من که عاشقتم 😍😍😍😂😂😂😝

اقا یبار تنها بودم دقیقا مثل تو انقد ب این چیزا فکردم یه دفعه دیدم تو حمام صدای خنده میاد تو اشپز خونه صدای قاشق چنگال اصن یه وضی نگم برات

😂😂😂😂😂😂

😁😁😁😁😁😁😁😁😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

نخیر نرفتم😒😒😒😒حالا چیکار کنم    خودتم دوباره تنها میشی که باد میاد دسشویییی میخوای ب ...

😂😂😂

نه دیگه بعد اون ماجرا شوهرم نمیذاره تنها بمونم خونه. مخصوصا که حاملم الان

پخخخخخخخخخخخخ 🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♀️🧟‍♂️🧟‍♀️ ...

الان واسه فردا دیگه قشنگ اماده ام ممنونم چقدر میشه ؟؟؟؟ 😥😥😥😥😛😛😛😛

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز