2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من چند روز پیش خونه تنها بودم تهویه دسشویی روشن بود باد هم میومد یه صداهای بدی میپیچید. ترسیدم رفتم ...

منم چندبار شده مطمينم برقو روشن گذاشتم برميگردم ميبينم خاموشه

من چند روز پیش خونه تنها بودم تهویه دسشویی روشن بود باد هم میومد یه صداهای بدی میپیچید. ترسیدم رفتم ...

مرسی از ترسوندنت الان دارم میمیرم از ترس😒😒😒😒😒😂

وااااای ن😆😆😆😆😆 منکه بدنم پشمکی نیس کرکیه با یه خاطره ی ترسناک هم کروک و پرم میریزه 😈😈😈😈😈بگ ...

پخ👻

ریخت ؟آماده ای برای فردا؟

💃🏼شاهزاده پاپی 🧚🏻‍♀️

😣😣😣😣😣😣😣😣ازین چیزا پیش میاد من بعداز افطار خوابم برد شوهرم اومده بود چراغارو خاموش کرده بود بلند شدم دیدم همه جا تاریکه باخودم گفتم من خوابیدنی چراغارو روشن بود ک امااصلا نترسیدم 

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
آقاااااااااا😰😰😰😰

الان کاری میکنیم ک دیگه الکی جو ندی😱😱😱😱😱😱

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز