2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خلاصه تنها ميشي😈😈😈

تا بعداز ماه رمضان یادم میره 👿👿👿👿👿👿👿

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
وای من ک میمیرم بعد از غروب تو خونه تنها باشم فوبیای تاریکی دارم خیلیم شدید حتی نمیتونم شب تنها تو ا ...

😂😂😂من اگه اونور تر از فوبیا تاریکی داشته باشم شوهرم محل نمیده خودم خودمو باید بچسیونم

دیگه بستگی به غلظت ترس خاطراتش داره هرچی ترس غلیظتر پشم بیشتر😝😂

وااااای ن😆😆😆😆😆 منکه بدنم پشمکی نیس کرکیه با یه خاطره ی ترسناک هم کروک و پرم میریزه 😈😈😈😈😈بگید دیگه

کاشکی مثل این فیلما یه پسر پولدار عاشقم بشه 😌❤بعد باباش بیاد بگه یک میلیارد بهت میدم از زندگی پسرم برو بیرون😔منم با قلبی شکسته قبول کنم...💔💔💔
مشکل از ما نیس ما کار شاقی نمیکنیم شما زیادی ترسویی👾👾👾👾👾

من چند روز پیش خونه تنها بودم تهویه دسشویی روشن بود باد هم میومد یه صداهای بدی میپیچید. ترسیدم رفتم نشستم توی راه پله بعد برگشتم دیدم تهویه خاموشه!!! خداروشکر لباسامو همونجا جلوی در انداخته بودم برداشتم توی راه پله ها تنم کردم و الفرار خونه مامانم! تا شب که شوهرم اومد باهم برگشتیم خونه!