2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 45 پست
۲۲ سالمه😁تو خانواده و فامیل ما مقدار شوری چشای من از همه کمتره 😂بقیه ک کوه رو متلاشی میکنه چشاشون� ...

خوشبحالتون

نمکپاش نمیخواین

مزه غذا رو با نگاه اندازه میکنین 🥳🚶

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

اعصابمو خورد کرده همش جلوی شوهرم میخرم میکنه این دفعه دیگ کوتاه نمیام آدم آنقدر بی درک شوهرمم واقعا ...

شوهرت دهن بینه البته همه ی مردا همینند

داییتو خونه ات نیار یا زهر چشم ازش بگیر که راجع بهت هیچ حرف بدی پیش شوهرت نزنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤔🤔🤔

تخم مرغ حروم کنیم اسراف نیست؟

وقتی بگیم فلانی تق

بهمانی تق

فلان شخص تق

بهمان شخص تق

اینا اگر درست باشه غیبت است

اگر غلط تهمت

و حق ناس عرضی به گردن انسان میاد

حق ناس عرضی از دزدی سختر است

ما دزدی نمیکنیم ولی راحت غیبت میکنیم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

شوهرت دهن بینه البته همه ی مردا همینندداییتو خونه ات نیار یا زهر چشم ازش بگیر که راجع بهت هیچ حرف بد ...

همه ی مردا؟؟ همه مردا رو از کجا دیدی؟ واقعا ۴ میلیارد مرد رو دیدی؟ که متوجه بشی دهن بینن؟ ۵۰ میلیارد مرد که در قدیم مردن رو از کجا دیدی؟؟؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

شما وقتی واقعا میدونی طرف چشم داره و برات ثابت شدس غیبت و تهمتش کجاس

معنی غیبت چیست؟ گفتن عیوب پنهان طرف

پس اگرم چشم زده عیبی است پنهان نزد یه شخصی

شاید نزد شما پنهان نباشد ولی نزد اون شخص که میاد پنهانه

پس غیبت است

راه های دفع چشم زخم گفتیم

چرا به حرف خدا نباید گوش بدیم؟ وفتی خدا گفته راه های دفع چشم زخم این است

تخم مرغ شکستن خرافات است

خرافات باعث میشود شیطان هنگام مرگ ایمان انسان را به سرقت ببرد

که این سرقت ایمان از همه اون گناهان که عرض کردم بدتر است

همه ی مردا؟؟ همه مردا رو از کجا دیدی؟ واقعا ۴ میلیارد مرد رو دیدی؟ که متوجه بشی دهن بینن؟ ۵۰ میلیارد ...

حالا من یه چیزی گفتم تو چرا انقدر جدی میگیری

منظورم اکثریت مردا بود

یعنی چی چجوری. به داییت بگو هیچ حرفی که انتقاد از من باشه رو جلوی شوهرم نباید بزنید منو کوچیک میکنید ...

من رفته بودم خونه مادربزرگم خوب اونم بود چون مجرد نمیشه که

معنی غیبت چیست؟ گفتن عیوب پنهان طرف پس اگرم چشم زده عیبی است پنهان نزد یه شخصی شاید نزد شما پنهان نب ...

حرفات خوبه یعنی علمی ولی تخم مرغ بهتر 😅😅😅 من وقتی مادرمو از دست دادم و خدا کمکی نکرد دیگه برام مهم نیست چی گناهه چی ثواب