2777
2789
عنوان

چشم زخم

340 بازدید | 45 پست

من هفته پیش رفتم خونه مادربزرگم بعد دایی یک اعتقادات خاصی داره مثلا میگه چشم بد دنبالش باشه تخم مرغ میشکنه میگه چشمم کردن بعد جلوی شوهرم برداشته میگه تو چشم شوری بعد میگه چون منو چشم کردی فرق سنی ما هم ده ساله با داییم بعد امروز شوهرم یک دفعه برداشت گفت تو که چشمات شور کو چشم کن اینو ببینم 😑الان واقعا ناراحتم هزار بار معذرت خواهی کرد ولی روزنو خراب کرد همش تقصیر دایی خودمه که هر چیزی به ذهنش میرسه میگه حالم دیگ اصلا الان خوب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید بی ربط به شما چون دنبال درد و دل هستی

برای دفع چشم زخم حرز امام جواد خوبه

ذکر ماشالله خوبه

سوره ناس و فلق مفیده

و تخم مرغ شکستن خرافات است و چندتا گناه کبیره هم توش داره

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

و منی ک خودم هرجا میشینم مگم چشام شوره😂😂😂برا چنین چیزی چرا باید اعصابت رو بهم بریزی اخه

چون سنت کمه

بزرگ بشی،همه خرابیها رو میندازن گردنت،بچه هاشونم ازت قایم میکنن که چشمشون نزنی

حدس ششم هستم ...نیتت اگه واقعی باشه،(نه محض امتحان!!)،خدا به انگشتم منتقل میکنه✍️

چه دایی بی ادبی. چرا با این احمق در ارتباطید؟

اعصابمو خورد کرده همش جلوی شوهرم میخرم میکنه این دفعه دیگ کوتاه نمیام آدم آنقدر بی درک شوهرمم واقعا احمقانه رفتار کرد

چون سنت کمهبزرگ بشی،همه خرابیها رو میندازن گردنت،بچه هاشونم ازت قایم میکنن که چشمشون نزنی

۲۲ سالمه😁

تو خانواده و فامیل ما مقدار شوری چشای من از همه کمتره 😂

بقیه ک کوه رو متلاشی میکنه چشاشون😂😂

به داییت بگو مامانم همیشه میگه تو چشم شور بودن به داییت رفتید ...بذار بسوزه

اتفاقا گفتم اینو میگه من اصلا چشم شوری نیستم مادربزرگم گفت راست میگه اصلا غصه زیاد دارم

مثلا چه گناه کبیره ای

اسراف

غیبت تهمت

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام