2777
2789
عنوان

پسری که

1 بازدید | 21 پست

رفتیم دیت نتونستیم زیاد باهم باشیم

بخاطر اینکه باید رود میرفتم

کلا یه ربع بیشتر نشد اونم تو ماشین بهاطر اینکه میخواستم زود به مسیر خونه برسم

منم عقب نشستم و زود پیاده ام کرد

اخرش گفت که مث اسنپت بودم

بعد بهش زنگ زدم گفتم عه میتونستیم بیشتر باهم باشیم و فلان

گفت خب چیکار کنم

منن گفتم خدافظ

یعنی خوشش نیومده ازم؟

فععععک نکنم رفتارتون خوب نبوده باید میرفتی جلو و تایم بیشتری باهاش میموندی

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش گفت اگه اذیتی عقب بشین دیت اول بود

خب حتما راحت نبودی و اون حس بدی گرفته بخاطر همین گفته برو عقب بشین

اره معلومه گلم

تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

راست میگه دیگه با طرف رفتی دیت پشت نشستی بعد انتظار داری نسبت به طرز فکرت سرد نشه

اخه گفتم سنگین باشم بعد اینکه دیت اول بود اولین بار بود میدیدمش حضوری

اگه میرفتم جلو با خودش نمیگفت دختره چقد آزاده و سنگین نیست

اخه گفتم سنگین باشم بعد اینکه دیت اول بود اولین بار بود میدیدمش حضوری اگه میرفتم جلو با خودش نمیگفت ...

خب دیت اول بود قرار رو تو یه جای عمومی میزاشتی وقتی خودت قبول کردی با ماشین بری نشستن تو صندلی عقب یعنی بی احترامی به طرف مقابل

خب دیت اول بود قرار رو تو یه جای عمومی میزاشتی وقتی خودت قبول کردی با ماشین بری نشستن تو صندلی عقب ی ...

اره جای عمومی بود ولی خودم چون کلا یه هفته بود میشناختم گفتم شاید بهتر یاشه اینطوری 🥲

قبلشم که منو ببینه بهش گفتم وقت کمه گفت کاش نمیومدی

اره جای عمومی بود ولی خودم چون کلا یه هفته بود میشناختم گفتم شاید بهتر یاشه اینطوری 🥲قبلشم که منو ب ...

منظورم از جای عمومی کافه یا رستوران و.... اشتباه از سمت خودت شده

[QUOTE=409888271]اخه گفتم سنگین باشم بعد اینکه دیت اول بود اولین بار بود میدیدمش حضوری اگه میرفتم جلو با خودش نمیگف

جوری رفتار کردی که خیلی ساده هستی وگرنه به این رفتارها سنگین بودن نمیگن