2777
2789
منم ازاسترس دارم دق میکنم بخدا دارم دیوونه میشم من یکی صبحی دارم یکی ظهری بقران این میره دلشوره دارم ...

این شده زندگی ما💔

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آقا تو رو خدا بگین.من چرا از همه جا بیخبرم؟چی شدههههههه؟

هیچی جدید نیست

در کل میگیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بخدا هی میگم چیکار کنم

منم ازاسترس دارم دق میکنم بخدا دارم دیوونه میشم من یکی صبحی دارم یکی ظهری بقران این میره دلشوره دارم باز اون یکی میره دلشوره اونودارم

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دبیرستان میره رشته ای که میره همون مدرسه داره سال بعد هم کنکور داره

به امید خدا

من ریاد نشنیدم دراین رابطه

اما به نظرم چیزی نیست اینا دیدن ایران تعطیل نکرده داره شایعه میکنن مدارس تعطیل شن ملت بیسواد بشن

واقعا حضوری و مجازی فرقش زمین تا آسمون

منم ازاسترس دارم دق میکنم بخدا دارم دیوونه میشم من یکی صبحی دارم یکی ظهری بقران این میره دلشوره دارم ...

😭

من پسرم پیش دبستانی ۲ بود امسال ننوشتمش

گفتم دیگه کشش ندارم

دخترم ششم میره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
توکل کنیم به خدا آیت الکرسی زیاد بخونید برای بچه ها استرس ما به اونا هم میره

من جلوش هیچییی نشون نمیدم اصلا

وای یعنی هربچه مشخص بشه واسه مدرسه اس؟

که مشخصات شخصی هر کسی دور گردنش باشه😢

به امید خدا من ریاد نشنیدم دراین رابطه اما به نظرم چیزی نیست اینا دیدن ایران تعطیل نکرده داره شایعه ...

بله صددر صد مجازی و حضوری فرق داره فعلا توکل کردیم به خاطر دا شاید اینم کار دشمن باشه

والا جنگ دوم دانشگاه بودم با اینکه نزدیک دانشگاه منو زد دومن با این بمب هایی که استفاده میشه درجا آد ...

حرف من اینه برفرض مثال بغل مدرسه دخترم منو زبونم لال بزنه دختر کوجیک۹ ساله چیکار میتونه بکنه؟؟؟؟

ویابغل دانشگاه شماروزبونم لال بزنه شما دانشجو چیکارمیتوتی بکنی؟؟؟؟ غیر از اینه که سریع از محل دور میشیییی؟؟؟؟ دختر من چی آیا میتونه دور بشه و اتفاقی براش نیفته مثلاً ندزدنش مثلاً گم نشه مثلاً از ترس زبونم لال سنگکوب نکنه.....باید وایستتتتتتهههه تا من برم برسم مدرسه بردارمش بخاطر اینه که میرم بغل مدرسش میشینم تو این مواقع خدای ناکرده اتفاقی افتاد سریع به دادش برسم

به امید خدا من ریاد نشنیدم دراین رابطه اما به نظرم چیزی نیست اینا دیدن ایران تعطیل نکرده داره شایعه ...

عزیزم الان کسی کیفیت اموزش نمیخواد!

چون بحث جون بچه هامونه

وگرنه هیچکی منکر این نیست که حضوری خیلی بهتره

فکر کردی میتونی منو ناراحت کنی؟بدبخت؛من خودم همیشه ناراحتم....!