2777
2789
عنوان

بوی عید میاد

347 بازدید | 52 پست

شماهم حس میکنین.؟ چه برنامه ای دارین برای عید خونه تکونی میکنین؟ شیرینی میپزین؟ خریدمیکنین؟. میدونم که حال کشورمون ومردم عزیزمون خوب نیست. این تاپیک صرفا برای اینه که یه کوچولو هم که شده ذوق بیاد به دلتون حالتون بهتربشه. انشاالله که دل همه شاد بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا میان میخورنتicon

عزیزم ریپلای نکن من با استارتر صحبت می کنم🎀تو زندگیم اشتباه زیاد داشتمولی هیچوقت انقدر احمق نبودم که منتظر باشم آمریکا بیاد کشورم رو نجات بده🤦♀️ .. من یه دختر مانتویی و کم حجابمولی عاشق وطن عزیزم و رهبر مقتدرم هستم🇮🇷 ..#لبیک یا خامنه ای .. روح شهدای امنیت شاد انشاا.. شفیع ما باشند♥️

اینکه بااین لحن تاپیک زدی هیچ فراری نداره

چون بیانت ضمن همدردی بوده 😚

من ک خودم ن

هیچی حس نمیکنم

قلبم سنگینه و ی درد زیادی همراهمه

امیددارم سال خوبی پیش رومون باشه

هرگز از یاد نبرم آنکه مرا بی سروسامان خودش کرد💔

همه چی هست خونه تکونی اینا

ولی بی پولی بیداد میکنه و گرونی دیروز بیرون بودم یه اسپری خوشبو کننده شده ۲۵۰/۳۵۰

نخریدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من فکر کنم فرشامو فقط بدم تا هفته بعد بشورند همین کار خاصی نمیکنم خونه تکونی میکنم. هیچ جا هم نمیرم نه بخاطر اینکه غمگین هستم هاااا نه بخاطر اینکه کلا در حالت عادی هم حوصله ندارم برم جایی