2777
2789
عنوان

بوی عید میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 52 پست
به نظرت به مادرشوهرم بگم بخاطر حسودی جاریم شوهرم بیکار شده یا نه

نه بابا گفتنش تاثیری نداره. نه جاری خوبه نه مادرشوهر . لعنت به قوم شوهر

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نگو این چه کاریه گلم. دیوار حاشا بلنده اون وقت خودشون رو میزنن به مظلوم نمایی و ازت طلبکارم میشن ...

درست میگی قلبم تیر میکشه من که آزارم به هیچکس نمیرسه هرچی مشکلات مال من شده ناباروری دوره گرون ای وی اف بیکاری همسرم ولی اون جاریم همه ازش میترسن آدم خطرناک و اهل جادو جنبل دورو ولی امسال دو تا خونه خرید سریع باردار شد یه پسرم آورد 😔😔😔 چرا مگه من چه گناهی کردم

یک بانوی آتئیست

نه بابا گفتنش تاثیری نداره. نه جاری خوبه نه مادرشوهر . لعنت به قوم شوهر

تازه عید مجبورم ببینمش خودش نیاد خونه مادرشوهرم بچه اشو برا فضولی میفرسته خواهرشوهرم بهم گفت میدونی بچه رو موقعه ای که شما بیاین اینجا میفرسته 😑 گفتم مگه ما میخوایم چیکار کنیم

یک بانوی آتئیست

تازه عید مجبورم ببینمش خودش نیاد خونه مادرشوهرم بچه اشو برا فضولی میفرسته خواهرشوهرم بهم گفت میدونی ...

نمیدونم اعتقاد داری یا نه

روزی 400 بار ذکر یا رزاق رو بگو رد خور نداره که رزقتون زیاد نشه. من امتحانش کردم عالیه

فقط با نیت قلبی و ارامش بگو و بهش توجه کن منظورم به معنیش هست

روزی 400 بار هم ذکر استغفار امام صادق بگو

عجیب این دو تا ذکر خوبند

همیشه همین هست از قدیم هم گفتند: ظالم همیشه سالم

ما در مقابل اونا واقعا هیچی نداریم ولی اینقدر این بشر حسوده دوست نداره ما یه لقمه نون خشک داشته باشیم

یک بانوی آتئیست