2777
2789
عنوان

بوی عید میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا منکه بویی نمیفهمم😄

فقط اینکه هوا بهتر شده،،،خونه تکونی من آخرای اسفند انجام میدم

خرید لباس برا بچه هام حتما دارم ولی فعلا پول نیس

خودمم دلم میخاد یه خرید درست و حسابی برا خودم برم و همه چی بخرم

تا خدا چی بخواد و چی پیش بیاد

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
مخصوصا یسری ها که تازه به دوران رسیدن

پرروها پامیشن از تهران میان شهرستان پلاس میشن باید بشیم نوکر در اختیارشون. خو بمون خونت شاید ما یه سال خاستیم بیایم نکبتتتتت

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

پرروها پامیشن از تهران میان شهرستان پلاس میشن باید بشیم نوکر در اختیارشون. خو بمون خونت شاید ما یه س ...

من کلا قطع ارتباط کردم راحت یه جاری دارم دو تا خونه داره وقتی منو میبینه اولین حرفش اینه چقدر پس انداز داری چقدر طلا داری چقدر حقوق میگیری اینقدر حسادت کرد شوهرم گفتن نمیخواد بیای سرکار 😔

یک بانوی آتئیست

من کلا قطع ارتباط کردم راحت یه جاری دارم دو تا خونه داره وقتی منو میبینه اولین حرفش اینه چقدر پس اند ...

امان ازاین سوالا و فضولیاشون اخه به توچه انقدر میپرسی

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

ولی یادش بخیر عید سال 90 رو 91 رو و قبلترش رو چقدر همه چیز بهتر از الان بود

کمتر کسی تاپیک گرونی گوشت و مرغ میزد

چقدر اینجا تاپیک خرید لباس عید داشتیم

همه عکس خریداشون رو میگذاشتن چقدرم همه خرید میکردن کلی لباسهای مختلف و حتی وسایل دکوری خونه و اجیل و .....

وای وای چقدر زود گذشت و چقدر زود به قهقرا رفت همه چیز