گناهکار هم خیلی قشنگه.هزار خورشید تابان.بادبادک باز.ده جلدی نبرد با شیاطین و پندراگن.ژانوس ستاره ارز ...
کتابم ک زیاد میخونی
پس اونقدرام معتاد نی نی سایت نیسی
من وقتی کتاب دستم باشه خیلی کم میام اینجا
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سریال ترکی قشنگم داریم ازونام ببین من اخرین سریالی که دیدم عاشقان ماه بود...عالی بود طنز هم ...
پسر زیبارو دیدم
سریال پری دریایی کره ای ام طنزه من دوسش داشتم
ترکی چی مثلا؟ بجز اون داستانهای جلال هیچوقت ترکی ندیدم
اکثرا هالیوودیا رو دنبال میکنم
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
اره زیاد میخونم.البته جدیدا مجبورم کمتر بخونم جدیدترین کتابی هم که خوندم دنیای سوفی بود خیلی قشنگه
نخوندمش
میدارم تو لیستم