2821
2789
وای عزیزم نزن این حرفو مگه چنسالته؟؟

دو هفته س ۲۹ ساله شدم😂😂

در حال عبور از بحران سی سالگی 

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم از طریق تاپیک کتابخونی با اینجا اشنا شدم.توصیه هات عالی بود استفاده میبرم😉

فدااا😍

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
وای منم شاید میخام روانشناسی بخونم،درساش خیلی سخته؟یعنی همش حفظیه؟بعد آینده کاریش چطوره؟

اره اکثر درساش حفظی هس

البته آمار هم داره دوتا کتاب آمار توصیفی و استنباطی

آینده کاریش خوبه بهزیستی و بیمارستان و مجتمع های قضایی میگیرن

البته الان میگن بعد ارشدمیشه مطب هم زد

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
حتما بخون.فلسفیه دیدت رو باز میکنه مرشد و مارگاریتا هم خیلی قشنگه

مرسیی

حتما

سریال اکیا و عشق اجاره ای😍😍😍دان کردم دیدم

باچه باچه

مرسی

وای پس چطوری میتونی اینطوری بخودت بگی،این ک تازه اول جونیه😐😑😑😒😒😒من فکر کردم حالا چنسالت هس

حالم خععلی خوب بودا

نمیدونم چیشد یهو جوگیر شدم و این مدلی شدم

البته فک کنم بهم خوردن نامزدی خودم

ازدواج خواهر کوچیکتر از خودم و اینکه کلی درس خوندم اما به جایی نرسیدم جز دلایلش باشه

البته الکی اه و ناله نکنما الان کلی خوبم و دارم ب حالت قبلم برمیگردم واسه تابستونم کلی برنامه ریختم ان شاالله عملیشون میکنم

2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🩸عقب افتادن

aydaaa79 | 4 دقیقه پیش

پروردگارم

لیتیم | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز