2821
2789
تازه نوزده ساله شدم رشتم شیمی کاربردیه ما دو واحد داریم کار اموزی،همون کارورزیه البته اختیاریه یه ...

۲۲سالمه

دی۹۶هم لیسانسمو گرفتم

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اگه از سریال کره ای خسته شدی امریکایی ببین 😍

قبلنا خیلی سریال میدیدم تازه ی سریاشونو تا اخرم ندیدگ

الان پیرشدم فقط میتونم فیلم ببینم که اخرشو زود بفهمم😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
اکثر سبکارو دوست دارم تخیلی طنز عاشقانه فقط پایان تلخ نمیخونم

طنز یکی هست به اسم اشرافی شیطون بلا

نخوندی بخونش خیلی خنده داره😂 البته پایان رمان بازه و جو عاشقونش هم خیلی کمرنگه

فقط برای خنده خوبه

سه گانه سلحشور هم بخون

البته بعد کنکورت😉

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
اکثر سبکارو دوست دارم تخیلی طنز عاشقانه فقط پایان تلخ نمیخونم

اینایی که معرفی میکنم عالین👇👇👇

کبوتر

آینه ای در برابر آینه ات میگذارم

سنت شکن

یغمای بهار

شوره زار

جایی نرو

زخم پاییز

روزهای رنگی

ناردانه

تقابل

خوندی ازینا؟پایان غمگین نیستن

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
یکم راجع به یوگا برام توصیح میدی؟ ماهیچه های شکم و کمر من ضعیفن به دیسکم فشار میارن یوگابرام صرر ن ...

یوگا یک جور مدیتیشن هستش برای روح.حرکات کششی همراه با دم و بازدم های عمیق که باعث میشه از استرس های روزانه رها بشی و به بدن و روح خودت بیشتر اهمیت بدی.

راستش این چیزی رو که پرسیدی من منظورت رو نفهمیدم اگر منظورت اینه که زیاد ورزش نکردی و بدنت ضعیفه که خب باید ورزش رو شروع کنی تا آهسته آهسته عضلاتت قوی بشن 

اگر منظورت چیز دیگه بوده من راستش اطلاعاتی ندارم

طنز یکی هست به اسم اشرافی شیطون بلا نخوندی بخونش خیلی خنده داره😂 البته پایان رمان بازه و جو عاشقون ...

اشرافی شیطون بلارو خوندم قشنگ بود ولی از پایان بازم خوشم نمیاد😞سه گانه سلحشور طنزه؟

وای منو یادته؟😂😂😂

من یه سوال دارم چطوری اعتیادمو نسبت به سایت ترک کنم؟😐 خیلی بد گرفتارش شدم😟

من موقعی خاموش بودم و اوایل عضویتم معتاد بودم ناجور اما الانا خععلی خوب شدم

تاپیکامو گزینشی انتخاب میکنم

سعی میکنم تاپیکایی برم که ی چیزی ازشون یادبگیرم یا مثلا مایه ی عبرت باشن دیگه خیلی بیکار باشم تاپیکا مسخره بازی رو باز میکنم دلم واشه

بعدشم اگه اسم کاربرارو دقت نکنی و حواست نباشه دیگه وابستگیت کمتر باشه

من همینجور ریپلای میکنم خیلیارو نمیشناسم

اونایی ام ک میشناسم برا دوران خاموشیمه

جاش کتاب بخون کتاب خععلی خوبه

تاپیکا کتاب خونی و سفر رو تو نی نی سایت سرچ کن کاربرایی ک تو اون تاپیکا حرف زدن جالبن 

مطمینا چیزای جدید و مفید یاد میگیری

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
اینایی که معرفی میکنم عالین👇👇👇 کبوتر آینه ای در برابر آینه ات میگذارم سنت شکن یغمای ...

فقط جایی نرو رو خونده بودم قشنگ بود مرسی عزیزم اینا رو ک گفتی هم میخونم😍🌷🌷

اینایی که معرفی میکنم عالین👇👇👇 کبوتر آینه ای در برابر آینه ات میگذارم سنت شکن یغمای ...

گناهکار هم خیلی قشنگه.هزار خورشید تابان.بادبادک باز.ده جلدی نبرد با شیاطین و پندراگن.ژانوس ستاره ارزو.طالع نحس.اوووووو زیادن دیگه یادم نمیاد😆

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...
یوگا یک جور مدیتیشن هستش برای روح.حرکات کششی همراه با دم و بازدم های عمیق که باعث میشه از استرس های ...

مرسی عزیزم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز