2777
2789
عنوان

امان از بچه

261 بازدید | 15 پست

خیلی دلم میخواد بدونم کدوم احمقی گفته بچه شیرینی زندگی هست از وقتی حامله شدم عذاب کشیدم تا الان که ۹ سالش الان وسط منو باباش میخوابه رو تخت من و من باید برم یه اتاق دیگه آخه سه نفری نمیشه که رو تخت همش شر درست میکنه همش دعوا با شوهرم سر بچه شوهر منو از من گرفته والا خیلی دردناک به خدا زندگی شده زهر مار من انکار آدم نیستم شوهرم میگه بچه مهم تره همه میگن بچه مهم تره انکار آدم مادر میشه جرم میکنه باید بره بمیره و دیگه برای خودش هیچی نخواد خودش رو فراموش کنه روزی صد بار خودمو فحش میدم که عجب غلطی کردم

مدت هاست با شوهرم رابطه نداشتم دارم خفه میشم ازین سبک زندگی و شوهرم دیگه اصلا حتی منو نبینه دختر داشتن مساوی هوو داشتن والا یه رژ نمیتونم بزنم وااای که چقدر دلم خون همش در حال حرص خوردن نه مشق مینویسه نه درس میخونه نه کمک میکنه نه منظم از بس باباش لوسش کرده فکر میکنه شاهزاده است دختر من سبک تربیتی منو شوهرم زمین تا آسمون فرقش و این شده مشکل اساسی ما هر وقت خواستم جداش کنم شوهرم گفت نه حالا که دیگه موندم چه غلطی بکنم 😭😭 کم از دست شوهرم کشیدم حالا بچم چقدر من بدبختم آخه

خیلی خسته ام خیلی تنهام حرف هم بزنی همه میگن کفر نگو بابا کفر نیست داغونم به خدا دااااغون دلم گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حس میکنم دختری داشته باشم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام سز این موضوعات که شما گفتید

و حس میکنم نمیتونم حسود نباشم حس میکنم نمیتونم تحملش کنم

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏

همسن دختر منه عزیزم ببین بچه از روزی که تصمیم میگری باردار بشی ادبش شروع میشه خدای نکرده نمیگم شما درست ادبش نکردی نه ولی وقتی بچه دنیا میاد باید فضای خونه عوض بشه اهل خونه باید یاد بگیرن بیشتر به هم احترام بزارن حق وحقوق همو رعایت کنن به قانونای خونه احترام بزارن ووووو خیلی زیاده بچه وقتی همزمان داره بزرگ میشه اینارم میبینه ویاد میگیره شما وقتی خودت کوچک بوده جداش نکردی تقصیر اون بچه چیه

منم حس میکنم دختری داشته باشم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام سز این موضوعات که شما گفتید و حس میکنم نم ...

اینجوری نیست من یه دختر دارم احساس میکنم بزرگترین واولین شانس زندگیمه

عزیزم مگه هووته خب چرا اینجوری میگی دربارشولشون کن بزار با همدیگه باشن تو هم از تنهاییت لذت ببر بابا ...

من تا ببینم شوهرم قربون صدقه ی بچه م بشه یا بازی کنه یا چیز دیگه خیلی لذت میبرم از این لحظه هیچ وقت حسودی نکردم بعضیا نمیدونم چطور دلشون میاد اینکارو بکنن وقتی خنده بچه تو کل خونه ت پخش بشه لذت زحدگی رو میفهمی

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   

خدا بچمو حفظ کنه اما اگه برگردم عقب هیچوقت بچه دار نمیشم کارم به دکتر اعصاب کشیده یعنی اگه کوچیک نبود میرفتم بستری میشدم یه نفس راحت بکشم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن