2777
2789
عنوان

امان از بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 31 پست

به نظرم دلت بیشتر از شوهرت پره تا از بچه

وگرنه بچه چه گناهی داره..اینطوری بار اومده

شما و شوهرت باید تفاهم نظر درباره تربیت بچه داشته باشید

من خودمم دختر شش ساله دارم ولی هیچکدوم از این حس ها رو ندارم..چرا که از اول حرف من و شوهرم یکیه

و این که چه جوری باهاش رفتار بسه خیلی مهمه..شما اول با همسرتون صحبت کنید

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم حس میکنم دختری داشته باشم اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام سز این موضوعات که شما گفتید و حس میکنم نم ...

منم اصلااااا دوست نداشتم بچم دختر بشه تا لحظه آخر دلم میخواست پسر باشه اما خب چه میشه کرد دختر شد دیگه

یه بار که محکم و با قدرت روی تصمیمت وایستی همه ازت حساب میبرن یعنی چی که بچه ۹ ساله باید بین شما بخا ...

فکر کن من تنها همه طرف دخترم انگار اون مادر من نه من مادر اون شوهرم که اصلا نفهم انگار دنیا فقط برای دخترم و من اصلا نیستم

تقصیر دخترت نیستمشکل از همسرتهمشکلتو با اون حل کن

آره خودمم میدونم هم شوهرم هم مادرم خیلی دخترمو پرو کردن از بس لوسش کردن و همش به من حرف زدنه به خاطر دخترم انگار من مادر اون بچه نیستند و همیشه من مقصریم

خودشم دریغ از یه ذره جذبه باید از همون یه سالگی جداش میکرد حساب کار میومد دست شوهرش

این حرفو نزن وقتی شوهر بچسبه به بچه نذاره جذبه هم داشته باشید فایده نداره وقتی بچه گریه کنه و شوهرت بگه بیارش و همش دعوا باشه کاری نمیتونی بکنید تا جای کسی نیستی الکی نگو جذبه نداره

یبار ورژن عصبانی و جدیتو نشون بده ولی ن کتک کاری ،تا بفهمن کی رئیسه تو خونه

دعوا کردم قهر کردم با احترام گفتم اصلا فایده نداره چون شوهرم میگه ولش کنه حالا بخوابه بغل من. چی میشه

همسن دختر منه عزیزم ببین بچه از روزی که تصمیم میگری باردار بشی ادبش شروع میشه خدای نکرده نمیگم شما د ...

ای بابا اگه میدونستم اینقدر تو بچه داری با شوهرم اختلاف نظر دارم اصلااااااا بچه نمیآوردم اما مردا تازه وقتیه بچه دار میشی خودشون رو نشون میده

من تا ببینم شوهرم قربون صدقه ی بچه م بشه یا بازی کنه یا چیز دیگه خیلی لذت میبرم از این لحظه هیچ وقت ...

شما حالت خوبه ؟؟؟؟ من گفتم از لبخند و خوشحالی دخترم ناراحتم؟؟!!!!! گفتم وسط منو و شوهرم میخوابه هیچ رابطه ای با شوهرم ندارم کلا شوهرم شده برای دخترم اصلا به حرفم گوش نمیده

انشالله این بلاها هم سرت بیاد ببینم بازم لذت میبری

فقط الکی جو میدید تا امثال شماها باشن که اصلا نخونده و متوجه نشده پیام رو نظر میدن روزگار یه مادر همین

خدا بچمو حفظ کنه اما اگه برگردم عقب هیچوقت بچه دار نمیشم کارم به دکتر اعصاب کشیده یعنی اگه کوچیک نبو ...

وااای دقیقا منم همه موهام سفید شده از بس حرص میخورم دیونه شدم به خدا

حالا بزار بره مدرسه بدتررررر هم میشه

منم خدا حفظش کنه اما برگردم اصلا بچه نمیارم

اینجوری نیست من یه دختر دارم احساس میکنم بزرگترین واولین شانس زندگیمه

همیشه همین حسو داشتم که نمیتونم دخترمو تحمل کنم اما میگفتم نه حتما تو موقعیت قرار بگیری دیگه بچه آدم فرق میکنه اما پیام این خانم رو دیدم واقعا حس کردم آینده خودمه

حفظش کنه دخترتون رو عزیزن

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏