فقط توی این زمونه خدا به خودمون و بچه هامون رحم کنه یاالله
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
فقط توی این زمونه خدا به خودمون و بچه هامون رحم کنه یاالله
انشالا. تازه ما الان خیلی حاها رو مختلط نداریم. الان حرف بزنم همه باهام دعوا میکنن. ولی من منظورم به بی جنبگی ادمهاس. اگه یه روز اوضاع عوض بشه و خیلی جاها مختلط بشه که دیگه بیشتر گند میزنن به جامعه. یه مهمونی مختلط میرن اینطوره وای که همه چیز ازاد بشه. کاش ادمها قدر خودشون روبدونن
انشالا. تازه ما الان خیلی حاها رو مختلط نداریم. الان حرف بزنم همه باهام دعوا میکنن. ولی من منظورم به ...
این چهارچوب خانوادگی باید حفظ بشه همچنان که خیلی ها هنوز مقید هستن به این مسائل باید بمونه توی خانواده ها.
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
بله واقعا همینه. ولی خب بعضیا میگن ادم یه بار زندگی میکنه و باید خوش باشه.
و متاسفانه باور دنیای اخرت برای همه کمرنگ شده.
وقتی یاد قیامت نباشه معلومه همه هرکار میکنن.
فکر میکنن تهش میمیرن کود میشن و تموم!!
خدا کمک کنه این ذره چیزی که داریم برامون بمونه لااقل...