2777
2789
خواهش میکنم عزیزم الهی همیشه خوب باشی ممنون شکر خدا 🥰

همچنین گلم💕💕💕

خداروشکر😘😘😘😘

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

من قرار نیست بمونم شوهرم میگه به این شرط زن دوم میگیرم که بمونی میمونم تا عقد کنه بعد میرم روحیه ی ا ...

برای آینده خودت میگم

نمی دونم در توانت هست مستقل زندگی کنی؟

شاغلی؟

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بچه دار نمیشم نمیخام اونم بسوزه بامن

جدا شو. خودتو خار و خفیف نکن عزیزم.

چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت / دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور / هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب / باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

یه بچه رو به سرپرستی بگیرید.نکن این کارو درست نیست.داری شوهرتو خوشبخت میکنی خودتو بدبخت.اول باید خود ...

قبول نمیکنه به خاطر من ده ساله هیچی نگفته هیچی خیلی هوامو داشته راستش میخام جبران کنم براش😔

چون بچه دار نمیشم نمیخام اونم بسوزه بامن

من بلدم محاسبه کنم بچه ی مشترک در طالع شما و شوهرت هست یا نه ؟

محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه ( فرزندی به وجود خواهد آمد یا نخواهد آمد ) ( محاسبه ی ابن سینا ) :

اسم طرفین و مادرانشان ( ۴ تا شناسنامه ای ) : را به ابجد کبیر تبدیل میکنیم ، با هم جمع میکنیم سپس حاصلجمع را ÷ ۱۳ میکنیم : باقیمانده اگر ۰ ( یا همون ۱۳ ) بیاد : فرزندی به وجود نخواهد آمد .

اگر باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ بیاد : بچه دار میشوند (( اگر ۱۲ یا عددی نزدبک به ۱۲ باشه " دیر بچه دار میشوند "

اگر ۱ یا عددی نزدبک به ۱ باسه ( زودتر بچه دار میسوند

من نمیدونم راسته یا دروغ ولی اتفاق می افته . خیانت زیاد شده یه سری زن دوم میگیرن یکی صیغه میشه یکی د ...

پس اومده اوقات فراغت پر کنه؟؟

چه نجسن این جور ادما

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

همچنین گلم💕💕💕خداروشکر😘😘😘😘

مرسی عزیزدلم 💙🥰

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من به احتمال زیاد نمونم بعد از عقدش تا راضی بشه میرم

به این فکر کن اگر شرایط برعکس بود آیا همسرت چنین پیشنهادی میداد؟ یه مرد تاآخر عمرش میتونه بچه دار بشه،! هیچوقت براش دیر نمیشه. برو تخمک اهدایی بگیر. ولی اگر خودش به این نتیجه رسید و تورو نخواست چاره ای به جز طلاق نداری. ولی در حق هم جنساتچنین خیانتی نکن. وقتی یک نفر این کارو انجام بده یعنی اگبقیه هم باید قبول کنن.

من قرار نیست بمونم شوهرم میگه به این شرط زن دوم میگیرم که بمونی میمونم تا عقد کنه بعد میرم روحیه ی ا ...

توکه میگی وضع مالیش خوبه تا حالا ای وی اف انجام دادین هزینش 70 80 تومنه؟

پس اومده اوقات فراغت پر کنه؟؟چه نجسن این جور ادما

اینا فکر میکنن لطف میکنن که باعث طلاق طرف نمیشن. از نظر اونا فقط وقتی طلاق بگیرن زندگی خراب شده. جالبه قبلا با یه نفر دیگه بود میگفت ما با هم هستبم اونم زفتارش با زنش بهتر شده. من یه زن دیگه رو دیدم زفته بود تو زندگی یه زن دیگه جالب اینجاست شاکی میشد زن طرف عکس خودش و شوهرش رو میذاره پروفایلش. پررو

اینا فکر میکنن لطف میکنن که باعث طلاق طرف نمیشن. از نظر اونا فقط وقتی طلاق بگیرن زندگی خراب شده. جال ...

روحم خش برداشت بخدا یه زن چقدر میتونه حقیر بشه اخه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

روحم خش برداشت بخدا یه زن چقدر میتونه حقیر بشه اخه

قلب ادم درد میگیره. بعضیا یعنی هیچ قید و بندی ندارن. من میگم این همه مرد مجرد نمیخای ازدواح کنی خب با یه مرد مجرد دوست شو. برو بیا خوش بگذرون. چرا تن و بدن یه زن رو میلرزونی

قلب ادم درد میگیره. بعضیا یعنی هیچ قید و بندی ندارن. من میگم این همه مرد مجرد نمیخای ازدواح کنی خب ب ...

نمیدونم واقعا نمیدونم چرا...

خواهر کجایی من متاهل میشناسم با متاهل دوست میشه ! عین خیالشم نیست