2777
2789
انقدر دیدم. از این بدتر هم میشه.

فقط توی این زمونه خدا به خودمون و بچه هامون رحم کنه یاالله

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط توی این زمونه خدا به خودمون و بچه هامون رحم کنه یاالله

انشالا. تازه ما الان خیلی حاها رو مختلط نداریم. الان حرف بزنم همه باهام دعوا میکنن. ولی من منظورم به بی جنبگی ادمهاس. اگه یه روز اوضاع عوض بشه و خیلی جاها مختلط بشه که دیگه بیشتر گند میزنن به جامعه. یه مهمونی مختلط میرن اینطوره وای که همه چیز ازاد بشه. کاش ادمها قدر خودشون روبدونن

انشالا. تازه ما الان خیلی حاها رو مختلط نداریم. الان حرف بزنم همه باهام دعوا میکنن. ولی من منظورم به ...

این چهارچوب خانوادگی باید حفظ بشه همچنان که خیلی ها هنوز مقید هستن به این مسائل باید بمونه توی خانواده ها.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

این چهارچوب خانوادگی باید حفظ بشه همچنان که خیلی ها هنوز مقید هستن به این مسائل باید بمونه توی خانوا ...

بله واقعا همینه. ولی خب بعضیا میگن ادم یه بار زندگی میکنه و باید خوش باشه.

بله واقعا همینه. ولی خب بعضیا میگن ادم یه بار زندگی میکنه و باید خوش باشه.

و متاسفانه باور دنیای اخرت برای همه کمرنگ شده.

وقتی یاد قیامت نباشه معلومه همه هرکار میکنن.

فکر میکنن تهش میمیرن کود میشن و تموم!!

من به احتمال زیاد نمونم بعد از عقدش تا راضی بشه میرم

اسم شناسنامه ای که گفتم ( در محاسباتِ ابجدی ، تفاسیری داره که در کامنتی توضیح دادم ، تگت میکنم ( راحته خودتم میتونی محاسبه کنی

{{{ در تمامیه محاسباتِ ابجدی ( در همشون ) باقیمانده جواب و ملاکه ، نه خارج قسمت }}}

همون دیگه. کاش اعتقاد آدمها کمرنگ نمیشد.

خدا کمک کنه این ذره چیزی که داریم برامون بمونه لااقل...

تو شرایط شمام ولی بر عکس! فقد میگم خدا شفات بده بااین طرز فکرت بخدا

چکار کنم گلم نمیخام پاسوز من بشه خیلی سخته خیلی

ان شالله سر دشمنمم نیاد قشنگ نصف شدم صورتم داغون شده موهام ریخته ازبس غصه خوردم