2777
2789
ممنون میشم یادم بدی عزیزم خودم محاسبه کنم

الان در اکانت آسپاس ، تو یکی از تاپیکاش تگت کردم ( تفاسیرِ اسم شناسنامه ای رو هم با لوزی های قرمز علامت زدم

اگه یکی از اون ۴ تا اسم ، جزء لوزی های قرمز بود که خب دستی حساب کن

اگه نبود ، تو گوگل سرچ کن ، مثلا سرچ کن ابجد کبیر اسم مینا ( به شرطی که جز لوزی های قرمز نباشه

در توانم هست عزیزم میتونمان شالله هیچ کس حتی دشمنم هم این شرایط رو تجربه نکنه

الهی بهترین ها برات مقدر بشه

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول نمیکنه به خاطر من ده ساله هیچی نگفته هیچی خیلی هوامو داشته راستش میخام جبران کنم براش😔

نکن عزیزم جبران نکن براش .بذار همینطور هواتو داشته باشه بذار همینطور بمونه.اگه زن دیگه ای بیاد توی زندگیش ازش متنفر میشی.پشیمون میشی

من کاری به این خانوم ندارم و نمیدونم داستانش چیه ولی شما چتونه؟؟؟؟ ی جمله یاد گرفتین عین طوطی تکرار ...

حرص نخور کاربر محترم

ببخشید که مثل شما نمیتونم ساده و زود باور باشم

شماها دوست دارید بقیه سر کار تون بگذارند ،حرفی نیست تاپیک رو ادامه بدید

فقط اعصابت و کنترل کن ،

آفرین

چقدبابی رحمی جواب میدین فیک نیست زندگی الانمه من سرکارم بهم تجاوز شد ازترس شهر کوچیکم وخانوادم باهاش موندم یه بچه 20ساله شهرستانی چی میفهمید از این چیزا الان که 4سال میگذره درضمن ازوقتی هم فهمیدم زن داره خرجموجداکردم یه وقت از گلووسفره اوناکم نشه

شما میخوایید همسر دوم بشید ؟

متاسفانه شدم ودنبال راهم شرایط مشاوره رفتن ندارم اینجا تایپ زدم که اینجوری بی احترامی شد بهم من خانواده خوبی برای برگشتم ندارم وعملا توصفر مطلق گیر کردم بااینکه اقاخوبیه وتعادل توزندگی بین من واون ها برقرار میکنه ولی بعضی وقتا نمیکشم دلم میخاد بمیرم تواین شرایط سخت نباشم