2777
2789
عنوان

جدایی ت عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 92 پست
با همسر فعلیم خیلی فکرهامون نزدیکهیه خوبی بزرگ داره روز سوم خواستگاری گفت ازدواج قبلیت همینجا دفن می ...

چقدر عالی خوشبخت باشی

برای منم دعا کن بخت خوبی نصیبم بشه منم تو عقد دارم جدا میشم باکره نیستم 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکر ،برا منم دعااا کن ...من به هیچ کدوم از دوستام نگفتم🥲

اگه بهت بگم که هیچکدوم از خواهر برادرام نمیدونن این زنداداشم قبلا ازدواج کرده و توی عقد جدا شده شاید باور نکنی جز خودمو بابا مامانم و داداشم که شوهرش هست هیچکسی نمیدونه اصلا نگفتم ...زمانی که برای نامزدی بردمش آرایشگاه مامان زنداداشم زنگ زد گف ناهار بیا خونمون .رفتیم خونشون مامانش گف دخترم باکره هست گفتم از این حرفا نزن نزاشتم ادامه بده اصلا ...چون واقعا دختر نجابت داری پاک و سالمی خانواده داری هستش...دعاکن از خدا بخواه که نفر بعدی زندگیت آدم باشه انسان باشه چه خودش چه خانواده ش...این میگذره دعاکن عاقبت بخیری باشه برات این مهمه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
میدونی از این ناراحتم به جای رزو تالار دارم طلاق میگیرم با هزار ارزو رفته بودم چ میدونستم اینجوری می ...

همون بهتر ک جدای شی عزیزم تاپیکای قبلتو ی نگاه انداختم

طرف بخاطر پول اومده جلو

وای خیلی برات خوشحالممممم که زود از تصمیم اشتباهت برگشتی،میدونم الان سخته خیلیم سخته اما باوووور کن بچه آیندت رو از داشتن همچین پدری کخ برای مادرش ارزش قائل نمیشده ک درنهایت با یه بچه باید جدا میشدی نجات دادی!افرین به شجاعتت که همچین تصمیمی گرفتی.به خودت افتخار کن.ناراحت باش اما نذار تو گرداب غم غرق بشی و از این به بعد رو خودت تمرکز کن به جای اینکه به این یارو توجه کنی💙

میدونی از این ناراحتم به جای رزو تالار دارم طلاق میگیرم با هزار ارزو رفته بودم چ میدونستم اینجوری می ...

آدمها اشتباه میکنن و گاهی همه چیز اونجوری که ما برنانه داریم و آرزو داریم پیش نمیره ولی این مهمه که از تصمیم اشتباهت برگردی تا دی نشده و من بهت افتخار میکنم که زود خودتو و آیندت رو نجات دادی و قوی بودی

تو که انقدر قوی بودی که همچین تصمیمی بگیری وبرای خودت ارزش قائل شدی،مطمئنم اونقدرم قوی هستی که این دوره رو پشت سر بگذاری.

هیشکی این تصور رو نداره وقتی ازدواج میکنه...جبر شرایطه و باید قبول کنیم

به این فکر کن نمیتونی به تنهایی برای زندگیت تلاش کنی، وقتی این حس دو طرفه نیست، دردش خیییلی بیشتره

بگو خداروشکر که راهی هست میشه از یه آدم اشتباه جدا شد، غیر این بود باید میسوختی تا آخر عمر