2777
2789
عنوان

جدایی ت عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 92 پست
میدونی از این ناراحتم به جای رزو تالار دارم طلاق میگیرم با هزار ارزو رفته بودم چ میدونستم اینجوری می ...

بخدا منم نشناخته خیلی دلم سوخت ولی چیکار میشه کرد بعضی آدمها تعهد ندارن وقتی به یکی گفتن یاعلی تا تهش بمونن انشالله خدا ب ات جبران کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خببب الان راضی هستی؟دلایل ت چی بود؟

الان راضی ام

ببین من خیلی شاد و سرحال بودم اون نبود

اون روحیاتش مثل یه مرد ۲۵ سال بزرگتر بود

خیلی از خود راضی بود

خیلی وابسته به پدرش بود

مادر و مادربزرگش خیلی دخالت میکردن

ان شاالله که خیره و عاقبت بخیری هستش...زنداداش منم توی عقد جدا شد ما دوست بودیم با هم دانشگاه یه چن ماه بعدجداییش.خواستگاریش کردم برای داداشم الان ۱۳ ساله باهم ازدواج کردن ۲تا بچه دارن خداروشکر الحمدلله اینقدر زندگیشون شیرینه یوقتایی ازش میپرسم راضی هستی از ازدواجت میگه همونی شده که از خدا میخواستم

اللهم عجل الولیک الفرج💚
الان راضی امببین من خیلی شاد و سرحال بودم اون نبوداون روحیاتش مثل یه مرد ۲۵ سال بزرگتر بودخیلی از خو ...

دقیقااا اینم حوصله دوستاشو بیشتر ازمن داشت...کلا میگفت حوصله خودمو به زوردارم الانم باهات اینطوری رفتار میکنم باید خداروشکر کنی😑

خببب الان راضی هستی؟دلایل ت چی بود؟

با همسر فعلیم خیلی فکرهامون نزدیکه

یه خوبی بزرگ داره روز سوم خواستگاری گفت ازدواج قبلیت همینجا دفن میشه و واقعا تا امروز نه تو شادی ها نه تو دعواها هیچوقت به روم نیاورد

انشاالله خواستی ازدواج کنی دوباره بعد از اینکه همه سوالهاشو پرسید حتما بهش بگو که گذشته م بوده و دیگه راجع بهش حرف نزنیم

میدونی دو تا خواستگار داشتم خیلی خوب بودن رفتن با همسر قبلیم حرف زدن برا تحقیق.اونم زحمت کشید به همش زد

همسرم گفت من باهاش حرف نمیزنم چون حتما با قصد و غرض جوابمو میده

عزیزم به این فکر کن اگه ادامه میدادی و با دو بچه جدا میشدی اون خوبه؟؟ با آدم اشتباع نباید هم مسیر شد

مث من نباش ..من الان ب جایی رسیدم ک بخاطر پسرم مجبورم تحمل کنم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲