زنگ زدن گفت هفته بعد جلسه رسیدگی دادگاههه منی ک با هزار امید رفته بودم من ک نمیخاستم اینطوربشههه کاش یکم به حرفام گوش میداد،کاش یکم منو میدید دلایل زیادی دارم برا جدایی فقط اذیت میشمم منی ک الان به جای طلاق باید تالار رزرو میکردم برا عروسی....
منم یه روز جای امروزه تو بودم انقد سخت گذشت بهم که فقط خدا میدونه ، تازه من طلاق به درخواست خودم بود توافقی نبود خب این مسیرمو سخت تر کرده بود بشدت ادمه بی زبون و خجالتی بودم خیلی خانوادش مسخرم میکردن و تو سرم میزدن سه سال تمام طول کشید تا بلخره دادگاه رای طلاق رو داد که اگر نمیداد پسره گفته بود باید بهم هشتصد میلیون پول بدی تا طلاق بدم ، چقدر من پیر شدم تو اوج جوونی من همش بیست سالم بودا ، اما خداروشکر گذشت خداروشکر ازش بچه نداشتم خداروشکر که خدا عین کاری که با من کرد رو با خواهرش کرد و با یه بچه جدا شد
🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
معلومه از حرف زدنت خیلی باشخصیتی..دعام کنید خاهر...
سلامت باشی...الهی بحق این ماه و صاحب این شبا و روزا یه همسری باشه که هم همسرت باشه هم رفیقت باشه هم باشعور و فهمیده باشه....روزی که خواستیم بریم خواستگاری به داداشم گفتم وای به حالت اگه بشنوم روزی گذشته ی این دخترو به روش بیاری چون واقعا واقعا دختر خوبیه خیلی خانومه خیلی...اینم بگما هنوزم باهم دوستیم خواهر شوهر زنداداش نیستیم ...الهی بحرمت آقا صاحب الزمان سپید بخت و خوشبخت و عاقبت بخیر بشی
با اینکه نمیشناسمت ولی نمیدونم چرا انقدر برات خوشحال شدم احساس میکنم از این به بعد اتفاق های خیلی عالی برات میوفته.چون تو به دنیا خودتو ثابت کردی که لیاقت یه رابطه خوب رو داری،چون از تصمیم اشتباهت برگشتی و برای خودت ارزش قائل شدی.پس از این به بعد دنیا برات بهترین هارو میسازههههه💙💙💙💙💙
چقدر عالی خوشبخت باشی برای منم دعا کن بخت خوبی نصیبم بشه منم تو عقد دارم جدا میشم باکره نیستم 😭
اصلا به این که باکره نیستی فک نکن ...مگه ننگ کردی شوهرت بوده...ببین من همینجا گفتم ...بخدا قسم اصلا ما برامون باکرگی زنداداشم مهم نبودش اصلا ...چون دختر خوبیه خیلی خانومه خانواده ی خوبی داره ...فقط وفقط توی زندگیت هرچی که میخوای از خدا بخواه بخودش قسم که میده خوبم میده