2777
2789
عنوان

درمان رفلاکس پنهان تورو خدا کمک

25496 بازدید | 43 پست

خانوما دخترم یسری علایم داره شک دارم رفلاکس پنهانه یا نه.درمانش چیه؟تو سونو دیده میشه؟توروحدا اگر کسی هست راهنمایی کنه.خیلی خودشو کش و قوس میده دماغشو میماله تو روز از زیر سینه در میره گاهی هم تو دهنش یچیزی مزه مزه میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش درمان داره دیگه پسر منم داشت الان یازده ماهشه خوب شده خداروشکر

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

سلام گلم 

از سونو جواب تکمیلی نمیگیری ولی رفلاکس رو‌نشون میده البته مهارت دکترواگاهی و علمش د م‌رد رفلاکس کودکان و شدت و صعفش هم مهمه.

اینا که گفتی علایم رفلاکسه .

رانیتیدین 

زانتاک 

امپرازول

نکسیوم 

پنتو

لانزو

و...

داروهای رفلاکسن.انتی اسید منظورمه.

اگه بچه ت الرژی نداره میتونی یه رانیتیدین بگیری و بدی بهش.

سلام گلم  از سونو جواب تکمیلی نمیگیری ولی رفلاکس رو‌نشون میده البته مهارت دکترواگاهی و علمش د ...

دکتر داده ولی من ندادم اخه بدون سونو تشخیص داد منم گفتم شاید اشتباه کرده باشه الان بنظرت رانیتیدن رو بدم یا اول سونو ببرمش؟

اگه رفلاکس داشته باشه با مشورت دکترش از چهارماهگی فرنی و حریره بادام رو شروع کن

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
من نمیدونم رفلاکس پنهان چیه؟؟؟

عزیزم رفلاکسی که علایم ظاهری و‌شدید داره و‌با چشمان بالا اوردنشو‌میبینی اشکاره

ولی سخت ترش پنهانه که بدخوابی  و‌وول خوردن توخواب وزنگیری  مورچه ای ،امتناع ضعیف تااا شدید

و ترش کردن شدید از علایم رفلاکس پنهانه.