2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2438 بازدید | 177 پست
من اینقد به شوهرم مطمئن بودم شاید شیش سال پیش گوشیش و چک کرده بودم میگفتم اهل هرچی باشه اهل این کارا ...

مثل بابای من

من میگفتم هر کاری کنه هیچوقت این کارو نمیکنه هیچوقت

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین مامانم..مامانم از من میپرسه که چیکار کنمتک فرزندمتازه میخواستن بچه دار شن یک ساله دارن میرن دکتر ...

به مامانت حسودیم شد.چقد خوش شانسه که تو رو داره چون خیانت مسئلیه که آدم نمیتونه با هیچکس در موردش حرف بزنه فقط در تنهایی خودت میسوزی و آب میشی

بابات چیکار کرد؟نزد بیرون از خونه؟نزد زیرش ک حقیقت نداره؟رابطه مامان و بابات چجوری بود؟

زد زیرش گفت نه نکردم اگه هم کرده باشم من تورو میخوام اونو نگرفتم که

خیلی خوب بود رابطه اشون میگم که من فک میکردم خوشبخت ترین خانواده دنیا هستیم...

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

مامانم داره دق میکنه اونقدر خودشو کتک زده زندگی ای که بیست ساله جمع کرده اولش هیچی نداشتیم الان خ ...

ناراحت نشو عزیزم ولی خدا لعنتش کنه پدرم همینکارارو کرد مادرم رفت و سالهاست داریم با یه نامادری نفهم زندگی میکنیم خونمونو کثیف کرده... پدرم حتی به اینم خیانت کرد

گردن نمیگیره و قسم میخوره که کاری نکردهاما مدرک هست که کرده

عزیزم زندگی خیلی سخته کمک کن تا پدر و مادرت این بحران رو رد کنن ... پیگیر نشو ... مادرت رو آروم کن ... پدرت به چه بهانه ای یک هفته خونه نیومده ... بگید باید مغازه رو تخلیه کنه اگر بهانه آورد نگفت خیلی ابعاد گسترده است ...پدر من با 6 تا بچه بعد 28 سال زندگی با ی زن خراب رفت .. نابود شدیم من درست 18 سالم بود ... قسم خوردم پول دار بشم و زندگی خوبی داشته باشم ... خدا رو شکر شدم ..اما الان 24 سال پدرم رو ندیدم هفته ی یکبار از جلو مغازش رد میشم عروسیم نبود بچه دار شدنم نبود... مادرم داغون شد...پیر شد...مراقب باش پدرت رو از دست ندی هر چند گناهکار باشه

نه زندگی نمیکنهنمیدونمبابام یک هفته اس خونه نمیاد و بهونه میآوردنگو با اون بوده..ی خونه دیگ داریم تو ...

ماهم ی ویلا داریم که خالیه و یه شوهری که سابقه خیانت داره من همش میگم وسیله ببرم باغ و مبله کنم به نظرت نکنم این کارو؟

دیگ نمیاره کهاونم ب اصرار من رفته بودن دکتر

ای جونم

خدا تو و مامانتو برای هم نگه داره مطمئنم میتونی حال مامانتو خوب کنی.منم یه زمانی تو موقعیت مامانت بودم دخترم خیلی حالمو خوب میکرد و میکنه همچنان با اینکه مادر باصلابتی هستم ولی یه جاهایی دوست دارم اون با حرفاش آرومم کنه.

هوای مامانتو خیلی داشته باش تو این روزها.با هم برید بیرون کافه برید خرید کنید و...

مثل بابای منمن میگفتم هر کاری کنه هیچوقت این کارو نمیکنه هیچوقت

نمیخوام امید ااکی بهت بدم ولی تقریبا تمام مردا خیانت میکنن شاید خیلی کم باشه که نکنن اونم چون میترسن وگرنه سنشون که میره بالا ترسشون کم میشه راحت خیانت میکنن هیچ ربطی به قیافه هم نداره چون من همه میگن خوشگلی ولی اصلا ربطی نداره میدونم مامانت چقد حالش بده منم خیلی حالم بده

به مامانت حسودیم شد.چقد خوش شانسه که تو رو داره چون خیانت مسئلیه که آدم نمیتونه با هیچکس در موردش حر ...

مامانم اصلا خوش شانس نیست

من براش ی دردم

مامانم باباش مرده داداشش مرده ی داداشش خودکشی کرده و فلج افتاده ی گوشه خونه با دوتا بچه

با همه اینا مامانم همیشه سعی میکرد خوشحال باشه و نشون نده ناراحته

اما الان داره دق میکنه

کاش من وجود نداشتم