2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم داره دق میکنه اونقدر خودشو کتک زدهزندگی ای که بیست ساله جمع کردهاولش هیچی نداشتیمالان خیلی هم ...

ای وای عزیزم

بهش بگو نمیخواد بچه بیاره که اگه خواست جدا بشه دردسر میشه براش بچه ی کوچیک

منه خوش خیالو باش که همش با خودم میگم سنمون بره بالاتر با شوهرم بیشتر عاشقی میکنیم و همش دیدگاهم این ...

هعی

من فک میکردم خیلی خوشبختیم من کنکور قبول شم دیگ هیشکی مثل ما خوشبخت نیست

خیلی حالم بده

مامانم اونقدر کتک زد خودشو

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ای وای عزیزمبهش بگو نمیخواد بچه بیاره که اگه خواست جدا بشه دردسر میشه براش بچه ی کوچیک

دیگ نمیاره که

اونم ب اصرار من رفته بودن دکتر

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

اونو میدونستیمبه مامانم بقیه خبر دادن یدونه مغازه داریم داده اون هرزه نشسته توش میگه اجاره دادن به ب ...

نمیشه که تو مغازه زندگی کرد چی جنس ریخته تو مغازه؟حالم از زنای فتنه گر بهم میخوره که یکیشون داشت زندگی خودمو نابود میکرد الهی خیر نبینن

مامانم الان رفته سرکار

من موندم خونه تنها

خیلی حالم بده دلم میسوزه برای مامانم

اره

من اینقد به شوهرم مطمئن بودم شاید شیش سال پیش گوشیش و چک کرده بودم میگفتم اهل هرچی باشه اهل این کارا نیست اصلا و همش داره زحمت میکشه چند وقت پیش خیلی اتفاقی گوشیش و با بی میلی نگاه کردم هنوز یادم نمیره چقد وحشت کردم فک میکردم اشتباه دیدم ماه ها بود داشته بهم خیانت میکرده من نمیفهمیدم

هعیمن فک میکردم خیلی خوشبختیم من کنکور قبول شم دیگ هیشکی مثل ما خوشبخت نیستخیلی حالم بدهمامانم اونقد ...

بابات چیکار کرد؟نزد بیرون از خونه؟نزد زیرش ک حقیقت نداره؟رابطه مامان و بابات چجوری بود؟

نمیشه که تو مغازه زندگی کرد چی جنس ریخته تو مغازه؟حالم از زنای فتنه گر بهم میخوره که یکیشون داشت زند ...

نه زندگی نمیکنه

نمیدونم

بابام یک هفته اس خونه نمیاد و بهونه میآورد

نگو با اون بوده..

ی خونه دیگ داریم تو باغ

رفته بودن اونجا