2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 7017 بازدید | 190 پست
دقیقا عین فیلما 😂😂😂پلیسه اومد اول فکرشو نمیکرد زنش باشم فک کرد دوست دخترشم گفت ببین داری ابروریزی ...

خداییش مردا مریضن

اخع خودت زن سالم و زیبا داشتع باشی بعد دلت هرزهارو بخاد

منم ی پسرعمو دارم قیافه ایم نداره زنشم قیافش نکه خیلی خاص ولی واقعا خوبه قدبلند ی هیکل خوش فرم بعدهمش ت خیابون دنبال هرزس

خداییش چشونه نمیفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه بد شد که.مامانتم فهمید بهش اعتماد نداری

اره مامانم میدونه دیگ یعنی همه فهمیدن از خیانت شوهرم میگم تا پای طلاق رفتم چند بار دادگاه رفتم وکیل گرفتم اما باز برگشتم الان پروندم بازه اگر بخواد باز غلطی بکنه ی روز بعدش همه حساباش بلوکه میشه چون همه راه هاشو رفتم سه ماه طول میکشه بعدم شوهرم جونش به پولش بنده اگر من مهریه بگیرم میمیره

داره که بدهآخه قانون مهریه خیلی افتضاح شده

اره خداروشکر فقط خونه ای که همین چند ماه پیش خریده ۲۵ملیارد چهارماه پیش پول داد اما زد بنام دخترم یعنی هرچی داره بنام بچه هام میزنه ویلا و زمین و خونه فقط ماشینش که همون ماشینشم ۵تومن میارزه اگر بخوام توقیف کنم😂

خب به اسم بچه ها یعنی مال خودته

نه عزیزم به اسم بچه ها زده اما تا ۱۸سالگی دست خودشه یعنی فقط رو کاغذ به اسم بچست خودش میتونه بفروشه و خیلی کارا بکنه ی بار از زیر زبونش کشیدم گفت با وکیلم صحبت کردم در مورد ایندم گفتم که تو هیچی بنام من نزدی و من هیچی تو این زندگی ب جز ماشینم خودم ندارم برداشت گفت وکیل گفته فردا روز که من خدای نکرده مردم میتونی عوض مهریت از بچه ها بگیری فکرشو بکن خیلی ناراحت شدم خیلی

خب به اسم بچه ها یعنی مال خودته

اما حالا که من همرو گفتم بذار اینم بگم درسته ازش ناراحتم درسته دلم شکسته و با هیچی ترمیم نمیشه اما همیشه بهش میرسم چ تو رابطه چ تو شکم و غذا و لباس تو همه چی

چقد منی.منم بعد شش ماه اتفاقی فهمیدم چون بهش اعتماد کامل داشتم.جالب اینکه بعدش دروغاشو باور کردم چون ...

راسته که میگن خیانت تو اوج اعتماد اتفاق میافته بدترین حس اینه که چقد خودتو کم میبینی نمیدونی چقد عزت نفسم خدشه دار شده داغون شدم احساس زشتی میکنم احساس سرافکندگی فک میکنم شاید کم بودم که اینجوری شده

میدونم اینا رواما نباید میکرد پس روح و روان مامانم چیما این زندگی رو خیلی با سختی ساختیم تازه داشتیم ...

بببین تجربه دارم اشتباه مارو نکنید بیخیال نشید پای اون زن از زندگیتون قطع کنید بخدا جز روح روان یهو دیدی همه چی اون زنه گرفت ازتون حتی بابات شاید بگی وجود بابام دیگه ارزش نداره اما وقتی زمان بگذره میبینی هرکاری کنی دیگه بابات نیست

یا خدا یا امام زمان(عج) پشت و پناه ایران باشید🌷❤🇮🇷