2777
2789
عنوان

چقد درک کنم و هیچی نگم دیگه

429 بازدید | 26 پست

هفت ماهه ک عقدیم و اواسط تیر عروسیمونه

پدرشوهرم یه ادم بشدت خودخواه و لجبازه ک همه رو عاصی کرده.فلجه و قندخون داره و چشماش رو قند کور کرده و حالام چند هفتست میگن کلیه هاش رو اسیب زده.سر هربار دکتر بردن و دارو خوردن و غذا خوردن و همممممه چیزش هم اذیت میکنه و لجبازی

مادرشوهرم سرپاست و شوهرشو تر و خشک میکنه،زن بدی نیست اما عادت بشدت بدی ک داره دایم التلفن بودنشه از صب ک پامیشه گوشی رو میگیره دستش هی به این بچش زنگ میزنه و به اون زنگ میزنه درددل میکنه و گله شکایت ک باباتون اذیت میکنه باباتون ابمیوه بردم نخورده باباتون بهم تشر زده و ...

چنتا برادرشوهردارم و شوهر من بچه ی اخر خونست،محل کارش هم یه شهر دیگست و فقط عصر پنشنبه و جمعه میاد،نزدیک عروسیمونه و هزاااااار تا کار و بدبختی ریخته سرمون اونوخت مادرش همش زنگ میزنه به شوهرم ک بیا برا بابات نوبت دکتر بگیر،بیا ازمایششو ببر فلانجا،بیا فلان کن بیا فلان کن...

ینی یه عصر پنجشنبه ک شوهرم هست و  ما میتونیم بریم دنبال کارای جلسمون،اونم داره صرف ازمایش شاش پدرش میشه

خسته شدم چقققد دیگه درک کنم از اول عقدمون هررررهفته یه بساطی بود،این هفته باباتو ببر فلانجا اون هفته باباتو راضی کن بریم دکتر و ...

یساعت میزنیم بیرون ک بریم چارتا وسیله بخریم زنگ میزنه ک بیاین خونه ک فلانی(برادرشوهر)اومده!

خب به جهنم ک اومده،کار داریم بدبختی داریم خاهشا بفهم

اصلل انگار ما و کارامونو به رسمیت نمیشناسن.شوهرمم فقط بداخلاقیش و غرغرش برا منه اگرم بیاد بریم دنبال کارا میاد مث ربات میشینه اصلا حرف نمیزنه هرچی میپرسم میگه خودت میدونی من نمیدونم زودباش هرکار میخای بکن

انگار خونخ زندگی فقط مال منه جلسه عروسی فقط مال منه،منتش سر منه داره بخاطر من انجام میده😒شاش باباش مهمتر از خونه گرفتن و وسیله گرفتن و خرید عروسی ماست.

خسته شدم خسسسسته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ايشااله بميره راحت شي😆

چه قدر ناراحتم کرد پستت واقعا که.پدر خودتم بود همین ارزو رو میکردی؟بعضیا زیر خط فهم و شعورن متاسفانه

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

چه خریدایی میکنید واسه عروسیتون که باهم میرید؟ شوهر منکه از رور اول غر میزد عروسیعمرا بگیرم برات اخرشم اونقد گعت گفتم عروسی نمیخوام کلا شوق و ذوقی واسم نذاشته بود الانم داریم جدا میشیم . 

به نظر من خیلی جدی بشین با شوهرت صحبت کن به حرفت اعتما نکرد فهر کن باهاش مثلا گف میام دنبالت بگو نبا با مادرم مثلا میرم یا بهش زنگ نزن بفهمه ناراحتی ازش

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

الان هم شما شرایط استرسی داری هم اونا ولی خدایی اونا وضعشون حاده 

فکر کن یه آدم فلج بشه ما بینا بشه زمین گیر بشه لج کردنش بیخود نیست

شمام به شوهرت غر نزن که اونم سرلج بیفته کارای عروسیتون خاطره بدی بشه 

اون الان وسط همه شما و گرفتاریها گیری افتاده 

ايشااله بميره راحت شي😆

واسش ارزوی مرگ ندارم هیچوختم نداشتم.مساله م اصلا خودش نیست مریضی و پیری برا همه مون هست،همه مون بچه هامونو میخایم برا اینکه تو پیری عصای دستمون شن

مساله م اینه که کارای ما رو به رسمبت نمیشناسن،چنتا پسر دیگه دارن ک ور دلشونن اونوخ واسه همه چی زنگ میزنه به شوهر من.

استارتر بشین باهاش صحبت کن بهش بگو که واسه تو و خریدا و کارای عروسیتونم وقت بزاره.یکمم مهربون تر باش دخار واقعا دلم لرزید با بعضی حرفات مادرش گناه داره خب با وجود یه پدر فلج و نابینا تنها دلخوشیش بچه هاشن.عروسی و اینا همه جی حل میشه خیالت راحت باشه درباره یه پدر اینجوری حرف نزن.خودتم یه روز مادر میشی و میفهمی چی میگم...

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
الان هم شما شرایط استرسی داری هم اونا ولی خدایی اونا وضعشون حاده  فکر کن یه آدم فلج بشه ما بین ...

درک کردم ک هفت ماهه صدام درنیومده

شوهرمم خیلی وختا سعی کرده برا دلخوشی منم خیلی کارا کرده،ولی الان فرق داره الان واقعن بحث وقت گذاشتن نیست بحث کارای رو‌زمین مونده ست