2777
2789
عنوان

چقد درک کنم و هیچی نگم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 26 پست
درک کردم ک هفت ماهه صدام درنیومده شوهرمم خیلی وختا سعی کرده برا دلخوشی منم خیلی کارا کرده،ولی الان ...

دقیقا چه کارایی داری که شوهرتم حتما باید باشه؟درباره خرید کردنم شوهر منم موقع خرید میگفت هرچی خودت دوس داری تو خانم خونه ای.

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹
بهتره با اين اوضاع فعلا عروسى نكنى  مگه از اول شرايطش رو نگفته بهت ؟؟؟

فعلا عروسی نکنم؟شما میدونین چقدددد دوران عقد دوران مذخرف و بلاتکلیفیه؟

شرایط ینی چی نگفته؟خب منکه میدونستم الان مساله اینه با سه تا پسر دیگه،و یه نصف روز وقت،چون شوهر من حرفشو گوش میکنه برا هرررکاری ک داره فرتی زنگ میزنه به شوهر من ولی بقیه میپیچونن نمیان غر میزنن بهشون زنگ نمیزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا چه کارایی داری که شوهرتم حتما باید باشه؟درباره خرید کردنم شوهر منم موقع خرید میگفت هرچی خودت د ...

خونه خریدیم کلی تعمیرات داره و بنایی،فرش و چمیدونم ازینچیزا رو چجوری برم تنها بخرم اخه؟کیف و لوازم ارایش نیست ک پاشم تنها برم نباد بیاد ینی؟من همش بدوم؟

بهت حق ميدم... عصبانی هستی... بخاطر کارهای عروسی روت فشاره... بیخیال گلم... ب نظرم اگه ميشه برو خونه مادرشوهرت و بهش بگو تایم نداریم... اگه ميشه یکم مراعات کنن.... تا مراسم برگزار بشه... 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

شما که درک نداره همون شروع نکنی بهتره،میدونی بلند کردن و رسیدگی به ادمی ک فلجه و از پس کارای خودش برنماد چقدر سختی داره؟میدونی سه نفر هم واسه رسیدگی به این ادم وقت و توان کم میارن؟تا الان دو ثانیه زیربغل پدرشوهرتو گرفتی ک بذاری زو ویلچر و نتونی   و گریت بگیره؟کل مشکل شما دوتا تبر و تخته و فرشه؟شعور و درکتون در این حده ک میخاین همسرتون پدرتون ول کنه بیاد واسه دوتا نیر وتخته اونم تو این وضعیت؟بخدا درک کردن سخت نیست،اگه نکیتونی از الان شروع نکن،چون ادامه داره و همسرت نمیتونه تو این وضعیت خانوادشو تنها بذاره

عاشق خودمم،همین😇🍉دختر لر
خب حداقل الان باهاشون صحبت کنه با زبون نرم راضیشون کنه بگه فعلا تا مراسم عروسی یه خورده هاومو داشته ...

وختی به نفعشون نیست هزارتا بهونه دارن

میگن باشه بعد باز مادرش زنگ میزنه میگه به فلانی زنگ زدم گفته منکه خارج شهرم

تو اینهمه بدو بدوی ما شوهرم همش باباشو میبره دکتر اونوخ داداش وسطش پاشده با همکاراش رفته شمال مسابقات ورزشی!!!

ادم چجور اتیش نگیره اخه

شما که درک نداره همون شروع نکنی بهتره،میدونی بلند کردن و رسیدگی به ادمی ک فلجه و از پس کارای خودش بر ...

من درک ندارم؟اره شایدن من درک ندارم

بین چهارتا بچه ک یکیشون میره مسابقات و یکیشون میره سفر و دور دور،فققققط منم ک کارام اسمش تیرتخته س.بعد هفت ماه ک صدام درنیومده الان دارم میگم این یماهو یذذذذره درک کنین ماهم کار داریم این یماه بقیه بیشتر بیان،اونوخ درک ندارم

شما که درک نداره همون شروع نکنی بهتره،میدونی بلند کردن و رسیدگی به ادمی ک فلجه و از پس کارای خودش بر ...

اتفاقا استارتر حق داره ایشونم میگه فقط همین یک ماهو میزاشتن ما به کارامون برسیم نه اینکه همه به کار خودشون برسن فقط اینا تو این شرایط درگیر باشن. همیشه که نباید یکی جور بقیه رو بکشه اگه این نره اونا مجبورن بیان حداقل همین یک ماه

من درک ندارم؟اره شایدن من درک ندارم بین چهارتا بچه ک یکیشون میره مسابقات و یکیشون میره سفر و دور دو ...

کاملا درکت میکنم چون شبیه این مسأله رو داشتم ولی چیزی نیست که الآن حل بشه باید صبور باشی شاید چند سال طول بکشه تا کم کم شوهرت بفهمه که باید هوای زندگیشو شمارو داشته باشه تازه اونم اگه شما عاقلانه و با صبر و تحمل رفتار کنی و با ملایمت و یواش یواش براش توضیح بدید در غیر اینصورت که اصلا شوهرت سرلج میفته و اوضاع بذارم میشه

فعلا سعی کن در کنار این شرایط در بهترین حالت روحی باشی و از مراسم عروسیتون لذت ببری

لحنی هم که اول تاپیک داشتی می‌دونم از فشاریه که روته 

فقط مواظب باش جلوی شوهرت اینجوری حرف نزنی 

من هروقت خیلی داغونم و دلم میخواد خودمو خالی کنم اینجور حرفا رو به مامانم میگم هم می‌دونم می‌شنوه و راهنمایی می‌کنه هم اینکه خودم تخلیه میشم هم حرفم جایی درز نمیکنه البته مامان من آدم با ظرفیت‌ها و حرفایی من باعث برخورد بدش با خانواده شوهرم نمیشه 

اگه مامانت کشش داره و حرفتو جایی بروز نمی‌ده و خودش اعصابش خورد نمیشه که بهش بگو 

یا به دوست قابل اعتماد و عاقلی اگه داری یا مشاوری چیزی

خلاصه یه جا خودتو تخلیه کن و با شوهرت آروم و منطقی حرف بزن

البته زیاد نه   هر از گاهی وقتی فکر می‌کنی حالش خوبه و میتونی با بیان خوب بهش بگی

فقط روی چند سال حداقل پنج سال بر نامه ریزی کن 

عجله نداشته باش که خراب میشه