2777
2789
عنوان

دکتر زنان

1 بازدید | 17 پست

میشه دکتر زنان خوب تهران معرفی کنید برای بارداری و زایمان ؟

همه جوره خوب باشه و خودتون راضی باشید

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

اول بیمارستانت رو انتخاب کن.. بعد برو پیش دکترهای اون بیمارستان.

من از دکتر فرحناز عسکری خیلی راضیم.

بیمارستان نیکان اقدسیه و نیکان سپید هست

گلستان و فرهنگیان ( باهنر) فرمانیه

دو تا زایمان هام با ایشون بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نزدیک خونتون برو.. این از همه مهمتره.. چون ترافیک های تهران پوست آدمو میکنه دیگه چه برسه باردارم باشی.. من دو تا زایمان دکتری رفتم که نزدیک خونمون بود

برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️

اول بیمارستانت رو انتخاب کن.. بعد برو پیش دکترهای اون بیمارستان.من از دکتر فرحناز عسکری خیلی راضیم.ب ...

شما سزارین کردید با ایشون ؟

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
سزارین کردید ؟

بله خاطراتش هم تو تاپیک هام هست نوشتم خاطرات بارداری و زایمان

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به نظرم نزدیک خونتون برو.. این از همه مهمتره.. چون ترافیک های تهران پوست آدمو میکنه دیگه چه برسه بار ...

درسته ولی یکی از دوستام زایمان اول با یه دکتر خیلی حاذق بود البته یه کشور دیگه زایمان دوم مجبور شد همینطوری یه دکتر انتخاب گنه و سر زایمان دوم خیلی اذیت شد و درد داشت

درسته ولی یکی از دوستام زایمان اول با یه دکتر خیلی حاذق بود البته یه کشور دیگه زایمان دوم مجبور شد ه ...

دکتر من لیلا محمدی بود تو میدون نوبنیاد اگه نزدیک هستی برو پیشش

دکتر من لیلا محمدی بود تو میدون نوبنیاد اگه نزدیک هستی برو پیشش

من خیلی ترسو و آستانه درد پایین

خیلی میترسم

من خیلی ترسو و آستانه درد پایین خیلی میترسم

الان بارداری؟ من دو تا زایمان داشتم یه سقط ... میدونی اینجوری فکر کن هر روز هزاران زن تو دنیا باردار میشن و زایمان میکنن پس من هم میتونم

الان بارداری؟ من دو تا زایمان داشتم یه سقط ... میدونی اینجوری فکر کن هر روز هزاران زن تو دنیا باردار ...

نه باردار نیستم اما دلم میخواد با فکر و برنامه برم سمتش

نه باردار نیستم اما دلم میخواد با فکر و برنامه برم سمتش

خب اسید فولیک را شروع کن. آزمایش های قبل بارداری بده.. تیروییدت را چک کن.. اگه اضافه وزن داری کم کن..و مهمترین چیز آرامش آرامش آرامش... استرس را از خودت دور کن

خب اسید فولیک را شروع کن. آزمایش های قبل بارداری بده.. تیروییدت را چک کن.. اگه اضافه وزن داری کم کن. ...

کلا به شدت استرسی هستم