zehranur مدیر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1118 عنوان دکتر زنان | مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 17 پست میشه دکتر زنان خوب تهران معرفی کنید برای بارداری و زایمان ؟ همه جوره خوب باشه و خودتون راضی باشید نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐 دیروز | 23:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محیاخانم2 عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 420 کلا به شدت استرسی هستم خب این خیلی بده خیلیییی... اول خودتو درست کن بعد باردار شو.. چون تو بارداری انقد هورمون هات بهم میریزه که خدا میدونه همه چی عوض میشه برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️
zehranur مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 1118 خب این خیلی بده خیلیییی... اول خودتو درست کن بعد باردار شو.. چون تو بارداری انقد هورمون هات بهم میری ... اره درسته خیلی ممنون شما کفتید از کدوم دکتر راضی بودید ؟ نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐
محیاخانم2 عضویت: 1404/01/08 تعداد پست: 420 اره درسته خیلی ممنون شما کفتید از کدوم دکتر راضی بودید ؟ من دکتر لیلا محمدی برای سلامتی مادرم به صلوات بفرستید ♥️