2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

815 بازدید | 44 پست

بچه ها من شوهرم خیلی آدم شکاکیه، روانیم کرده، متعصب سنتی و مذهبی نیستا مثلا به حجابم اصلا گیر نمیده آزاد میگردم کلا اعتقاد نداره به هیچی، بعد سرکار و اینا هم میرم، شکاکیش از این بابت که مثلا چند شب پیش بهم گفت بیا فیلم ببینیم گفتم من این فیلمی که میخوای بزاری رو قبلا دیدم این شروع کرد که با کی دیدی؟ تنها؟ نه تنها نبودی حتما یکی کنارت بوده و خلاصه به یه دعوای بزرگ ختم شد و تا دو روز تو خونه جنگ اعصاب داشتیم، یا متلا یه بار داشتم میز آرایشمو مرتب میکردم از سر عادت یکم رژ و لیپ گلاس زدم و تو آینه به خودم نگاه میکردم این اومد خونه گفت برا کی رژ زدی ؟میخواستی به کسی عکس بدی؟ تو واسه من از اینکارا نمیکنی! روانیم کرده واقعا، دائما هم فکر میکنه دارم بهش خیانت میکنم، حتی یا بار خواب دیده بود بهش خیانت کردم تا چند وقت حالش خراب بود مدام کنترلم میکرد و آزارم میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت پارانوئیده متاسفانه درمان پارانوئید خیلی سخت و گاها ناممکنه ولی حتما باید درمان بشه در بعضی موارد درمان دارویی تجویز میشه ببرش پیش روانشناس بالینی یا روانپزشک

ریشه روانیش ترس از دست دادنتو داره چند وقت یه بار جنی میشه چون احتمالا میترسه از دستت بده از سمت مادرش طرد شده متاسفانه فکر میکنه توهم همینطوری هستی

میشه هرچی به دلت افتاد براش بخونی؟ اخه از شیمی درمانی میترسه. این روزا تو بدترین روزای عمرمم لطفا مراعات کنید.

عشقم باور نمیکنه که میگه تو واسه من از این کارا نمیکنی خودش میدونه یعنی 😂

شوهر من به همه چی گیر میده

مثل شوهر توام هس

مثلاً با عکس تکی گرفتن من مشکل داره میگه برا چی نمی میگیری فک میکنه برا کسی میفرستم

یا برم اتاق برم توگوشی شک میکنه

کلا شکاکه آدم شکاک سوهان روحه

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍