2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 1334 بازدید | 46 پست
شوهر منم همینه خیلی بدتر و وحشتناک تر

والا اینا هيتلری ان برا خودشون

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بنده خدا از بس تو خونه آرایش نکردی تعجب میکنه

اتفاقا عاشق میکاپم خیلیم حرفه ایم توش، ولی خوب آره از وقتی ازدواج کردم همون رژ و ضد آفتابو هم بزور میزنم

یاور همیشه مؤمن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ملی و راه های نرفته اش رو بزن گوگل بزار ببینه

من این فیلمو با شوهرم تو قطار دیدیم ...قیافه شوهرم😒

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بچه ها شوهر من دقیقا همین بود قشنگ توصیفش کردی هیچکس درکم نمیکرد خیلی خوشگل بود تحصیلکرده پولدار و ه ...

دقیقا چیکار کردی عزیزم 😭

شوهر منم خدا لعنتش کنه هم تیپ و قیافه اش خوبه هم تحصیل کرده اس هم وضع مالیش خوبه به هرکی بگم دردمو باورم نمیکنه حتی خانوادم

بابام که از نظرش مقصر پاره شدن لایه ی اوزون هم منم اصن.

یاور همیشه مؤمن.

وای شوهر من که ابلیسه

باورتون میشه منو شوهرم هرروز عاشقتریم الان که دارم مینویسم دلم براش تنگ شد چون شیفته

جونشم برای منو بچه هام میده از هیولا تبدیل به فرشته شده

اگه قبلا اینطور نبوده تازگیا اینجوری شده شاید مواد مخدر مصرف میکنه چون بزا بعضیا دیدم در ایر مواد مخ ...

والا این از بچگیش همینجوری روانی بود، یادمه 16 سالم بود با یه پسره در حد سرگرمی حرف میزدم این فهمیده بود رفت پسره رو در حد مرگ کتک زد کارش به پلیس و فلان کشید

یاور همیشه مؤمن.

منم پسر همسایه مون بود هی مسخرش میکردم اخرم اومد شد بلای من الانم کنارم خوابیده اروم انگار نه انگار ...

وای چرا خندم گرفت 😂پایدار باشید عزیزم

یاور همیشه مؤمن.

فامیلید؟

نه عزیزم پدر من و پدرشوهرم باهم دوست قدیمین از دوران دانشگاه باهم بودن، باهم میرفتن خوابگاه و میومدن شهرمون مام دیگه رفت و آمد خانوادگی داشتیم باهم، واسه همین از بچگی میشناسم شوهرمو

یاور همیشه مؤمن.