2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خودم افتادم

یه روز صبح زود بیدار شدم، (شوهرم صبح میره، حدود ساعت ۸ ونیم شب برمیگرده از سرکار) یهو زد به سرم انرژیم زد رو هزار

موهامو باز کردم، یه آرایش کامل کردم، آهنگ گذاشتم رقصیدم با بچم، بعد خونه رو تمیز کردم

همین حین نمیدونم چی شده بود شوهرم ساعت ۱۱ ظهر برگشت خونه بی خبر😂😂😂

بیچاره منو دید یکم جا خورد هیچی نگفت

خودم اینقد خجالت کشیدم انگار کار بدی کردم😂😆😆 شانس آوردم دیگه لباسامو عوض نکرده بودم ،همون لباسای شلخته پلخته شب قبل تنم بود😂😆

بچه ها شوهر من دقیقا همین بود قشنگ توصیفش کردی هیچکس درکم نمیکرد خیلی خوشگل بود تحصیلکرده پولدار و همه چی تموم اما...زندگیمون به یکسال نکشید رفتیم دادگاه خانوادم هم باور نمیکردن چون جلو اونها معقول نشون میدا د یکسال خونه بابام بودم روانشناس گفت هرگز درست نمیشه

من خیلی نماز خوندم و دعا کردم و سعی کردم کارهایی که بیشتر به شک مینداختش رو نکنم یواش یواش آروم شد و بهتر شد الان ۱۵ سال گذشته و دیگه حتی یه لحظه هم بهم شک نداره و همه جوره آزادم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

شوهر من از بس خودش همه کصافط کاری میکنه هیچی نمیگم

شبانه روز جلو من با زنای جورواجور قرار ملاقات کاری میذاره

کافیه یه مرد یه سلام به من بکنه همچین بهش برمیخوره ولی رواورد نمیکنه حساس شده ولی یکاری میکنه که به عالم و ادم شکاک شم

دیوونم کرده

خسسسسستم

❤️

شوهرت پارانوئیده متاسفانه درمان پارانوئید خیلی سخت و گاها ناممکنه ولی حتما باید درمان بشه در بعضی مو ...

عزیزم یه درصد فکر کن پاشه بیاد پیش روانشناس، فقطم همین نیست که کلا روانیه

ریشه روانیش ترس از دست دادنتو داره چند وقت یه بار جنی میشه چون احتمالا میترسه از دستت بده از سمت ماد ...

بدبختی اینه که میدونه دوستش ندارم دلم باهاش نیست به اجبار زنش شدم بدتر میکنه

اگه قبلا اینطور نبوده تازگیا اینجوری شده شاید مواد مخدر مصرف میکنه چون بزا بعضیا دیدم در ایر مواد مخدر اینجوری میشن

اگه بقیه اخلاقاش خوبه فقط همین بده مدام باهاش حرف بزن و با حرفای خوب خرش کن بهش اطمینان بده ک کاری نمیکنی و اونو دوس داری

شوهر خواهر شوهر منم همینقدر شکاک بود

تازه خیلیم بیشتر

در حدی ک تو ماشین مینشست اگه ب ماشین بغلی حتی نگاهش میخورد شوهرش میگفت تو حتما با یارو رابطه داری ک نگاهش کردی

اینقدر باهاش حرف زد اینقدر خرش کرد ک الان خیلی ازاده هرجا بخاد میره میاد هرکار بخاد میکنه

دقیقا روانیه از بچگیش همینجوری روانی بود از همون بچگیم ازش خوشم نمیومد از بختم اومد شد شوهرم

منم پسر همسایه مون بود هی مسخرش میکردم اخرم اومد شد بلای من الانم کنارم خوابیده اروم انگار نه انگار دعوا کردیم

آخ چه دردی داره دلتنگی 💔🥀