وای خدا خنده ام گرفت با نمک گفتی 😍مثلا الان تورو یادم موند که بانمک خرف میزنی سری بعدی اسمت و ببینم ...
😁😁
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
نی نی سایت اگر آمار بگیرن آقایون کمتر از خانوما نیستن خدا بخیر کنه قبلا از وقیح میترسیدیم الان از ای ...
وااای وقیح...مثل زلزله بود تو سایت خفاش شبهای نی نیسایت
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
فقط میدونی اینایی که با علم بر اینکه وقیح هس باز عکس میزاشتن و فرداش استرس میگرفتن ولی یادش بخیر می ...
اره آرامش بخش بود واقعا اون موقع دعوا هم میکردیم فحش و ناسزا نبود