2777
2789

بچه ها یکی نوشته زنم ازم خواست با یکی دیگه باشم یکی دیگم نوشته زنم نمیذاره زن دوم بگیرم🤣🤣🤣🤣🤣 حیف که سایت بالا نمیاد وگرنه میرفتم توش

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

ازونجایی که مردای گرامی جدیدا دارن باردار میشن و اینجا خیمه زدن پس بریم ددی سایت

حرف دلمو زدی😂 دمت گرم

باور میکنی اصلا واسه فضولی هم که شده نرفتم ببینم چطوره بعضی آقایون که ماشاالله ی پا زنن اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا خنده ام گرفت با نمک گفتی 😍مثلا الان تورو یادم موند که بانمک خرف میزنی سری بعدی اسمت و ببینم ...

😁😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

نی نی سایت اگر آمار بگیرن آقایون کمتر از خانوما نیستن خدا بخیر کنه قبلا از وقیح میترسیدیم الان از ای ...

وااای وقیح...مثل زلزله بود تو سایت خفاش شبهای نی نیسایت

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

وااای وقیح...مثل زلزله بود تو سایت خفاش شبهای نی نیسایت

فقط میدونی اینایی که با علم بر اینکه وقیح هس باز عکس میزاشتن و فرداش استرس میگرفتن ولی یادش بخیر می نی سایت این نبود که الان هست

بچه ها یکی نوشته زنم ازم خواست با یکی دیگه باشم یکی دیگم نوشته زنم نمیذاره زن دوم بگیرم🤣🤣🤣🤣🤣 حی ...

باید بهشون حمله کرد سرتا پاشونو قهوه ای سوخته کرد😂😂😂😂

فقط میدونی اینایی که با علم بر اینکه وقیح هس باز عکس میزاشتن و فرداش استرس میگرفتن ولی یادش بخیر می ...

اره آرامش بخش بود واقعا اون موقع دعوا هم میکردیم فحش و ناسزا نبود

فقط میدونی اینایی که با علم بر اینکه وقیح هس باز عکس میزاشتن و فرداش استرس میگرفتن ولی یادش بخیر می ...

من کلاس دهم عضو اینجا شدم اون موقع ها اصلا مردی نبود اینجا خیلی فضای آروم و خوبی داشت

مرد و پسرایی که توی محیط زنونه نینی سایتن 🚮🚮

من کلاس دهم عضو اینجا شدم اون موقع ها اصلا مردی نبود اینجا خیلی فضای آروم و خوبی داشت

اره منم ۱۱ساله عضوم و مرتب میومدم چندتا اکانتم بخاطر فراموشی رمز عبور از دستم رفت