2777
2789

خوشم نمیاد یه جوریه انگار صفحش مثل اینجا واضح نیست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بنظرم ی شب حمله کنیم به سایتشون

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنون لطف داری

تشکرم را الان میخوام بگم

اما یادم هست اون موقع یه چیزی گفتین که من خواستم شعور و شخصیتتون و تحسین کنم

الان تشکر میکنم با سپاس از محترم بودن شما

زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است

یه بار شما تو یه تاپیک چیزی گفتی من خواستم ازت تشکر کنم قفل شد الان تشکر کنم؟🥲

چه یادته😆من اصلا به پروفایل و اسم زیاد دقت نمیکنم گاهی میام با یکی حرف بزنم میگم نکنه همون باشه که اونروز باهم دعوا کردیم🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

ازونجایی که مردای گرامی جدیدا دارن باردار میشن و اینجا خیمه زدن پس بریم ددی سایت

من الان سرچ زدم نتونستم وارد سایتشون بشم! چرا؟

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

چه یادته😆من اصلا به پروفایل و اسم زیاد دقت نمیکنم گاهی میام با یکی حرف بزنم میگم نکنه همون باشه که ...

منم دقیقا مثل شمام

اقایون باهم سازگاری ندارن توی مجازی ولی توی واقعیت اره

نی نی سایت اگر آمار بگیرن آقایون کمتر از خانوما نیستن خدا بخیر کنه قبلا از وقیح میترسیدیم الان از اینکه همه خانوما آقا باشن میترسیم

چه یادته😆من اصلا به پروفایل و اسم زیاد دقت نمیکنم گاهی میام با یکی حرف بزنم میگم نکنه همون باشه که ...

وای خدا خنده ام گرفت با نمک گفتی 😍

مثلا الان تورو یادم موند که بانمک خرف میزنی سری بعدی اسمت و ببینم یادم میاد

زین پس هر زخم یک نقش استوار بر ایمان من است

مثلا اگه اون جا بریم فکر کنم بشیم کاربر مرد نما یا تو امضا هاشون شاید بنویسن زن ها تو تاپیک من نیان ...

موضوعات

از دست مادرزنم خسته ام

بیایید بگید آیا منطور این دختر که از کنارم رد شد دماغشو خاروند چی بود؟

زنم دیوونه شده فکر میکنه خائن

چجوری یه دخترو عاشق خودمون کنیم

جمع شید عکس دوست دخترمو میزارم زود برمیدارم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!