چمچاره۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 9735 عنوان مصاحبه شغلی 50 بازدید | 7 پست امروز یه مصاحبه رفتم خیلی خوب برخورد کردند حالا شک دارم پسندیدندم یا نه گفتند بعدمشورت باهم باهات تماس میگیریم کنجکاوم چی میگن الان پشت سرم ونظرشون چیه دیروز | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرگوشی_کیوتتونم عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 334 چه شغلی خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134266 میتونید شنبه پیگیری کنید ولی کلا کارفرماها میل ندارن کسی توی جلسه مصاحبه متوجه نتیجه بشه خودمم نمیذارم مگر اینکه سمت خاص باشه فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
خرگوشی_کیوتتونم عضویت: 1404/11/06 تعداد پست: 334 همون شغل قبلیم تغییر مکان چه رشته ای؟ خرگوشیتونم سابق کاربری قبلیم ترکید 🐰 تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته راحت اعتماد نکن!🌱
چمچاره۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 9735 میتونید شنبه پیگیری کنید ولی کلا کارفرماها میل ندارن کسی توی جلسه مصاحبه متوجه نتیجه بشه خودمم نمیذا ... خیلی برخوردشون طوری بودانگارکاملا اوکی هست برای همینم منم جوگرفتم کارروتموم شده تلقی کردم الان نگرانم میگم کاش اینقدربااعتمادبه نفس رفتارنمیکردم شایدخوششون نیاد