2777
2789
عنوان

اسم مهدیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10474 بازدید | 116 پست
اکرم حشمت رحمت نصرت اینا مذکر مونثیه. همسایه ما حشمت خانوم شوهرش رحمت اقا من همیشه قاطیشون میکنم شا ...

اگرم رو نشنیده بودم اسم پسرم باشه.یه آقایی رو میشناسم اسمش کوثر بود

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم منم مهدیه اس جالبه بدونید همسرم معنی اسمم رو ماه دی میدونه  و اینکه منم از اسمم خوشم نمیاد ...

مهدیه به معنی هدایت شده است ،ماه هم با مه که خیلی فرق میکنه

پرستار nicu
چرا رو پسر اسم اکرم‌ گذاشتن🤔🤔

دیگه، پدر و مادر ها مقصر هستند، نباید به گونه ای انتخاب کنند که بعدا توسط یک عده دیگه، امکان مسخره شدن باشه.

یکی دیگه ام اسمش فرنوش بود، این بیچاره ام خیلی دستش می انداختن.

مهدیه به معنی هدایت شده است ،ماه هم با مه که خیلی فرق میکنه

آره میدونم ولی چون اسمم رو دوست ندارم معنیشو برام عوض کرد در اصل معنیش میشه عروس

چطور میتونم مطمئن باشم که امروز تصمیمی نمیگیرم که ده سال دیگه پشیمون نباشم... درست مث امروز و ده سال پیش.
ببینم اگه اسم خودت کوکب یا اعظم الملوک بود همینو میگفتی؟؟..اتفاقا آدم حق داره اسمی داشته باشه که وقت ...

کوکب نیس ک مهدیه است اسمش زشت نیس کوکب بود بروعوض کن من حرفی ندارم اعظم الملوکم بودعوض کن . ادم حق انتخاب روبچش داره فردا باکلی عشق اسم روبچت بزاری ازت خورده بگیری ناراحت نمیشی؟من بچه ندارم اسمم نازنینه کوکب نیس اما اگر اسمی برابچم انتخاب کنم و خرده بگیره دلم میشکنه

هر دهه ای یه تیپ اسم مد میشه حالا قرارنیست که توی هر دهه ای اسممون جدیدباشه بابا این مهدیه حتما بالای 18سالشه که میخواد اسمشو عوض کنه دیگه دو ساله نیست که براش قدیمی باشه واقعا توقع دارید 30سال پیش اسم بچه شون آمیتیس میذاشتن . برا همین اسمای مذهبی و ائمه همیشه تو بورسن و قدیمی نمیشن البته نریزید سرم