2777
2789
بعضیاتون وقتی میبینید تاپیک مورد علاقه اتون نیست برای چی وارد میشید فرهنگتونو نشون میدید ؟ شما برید ...

حالا من ک باور دارم هیچی

ولی مثل خودتون ک وارد هر تاپیکی میشید توهین میکنید خی میخاید ی چیزیم ثابت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم شاید منم از خیلی چیزا متنفر باشم ولی دلیلی بر بد بودن اون چیزا نیستمسائل رو قاطی نکنتوهین ...

بله تفتیش عقایدم تو همین قانون خودمون جرمه ولی داریم نسل کشی مخالفا رو میبینیم

یزید سیاست دفاعیش این بود اب رو بست الان شاهد چیزای دیگه هستیم این نفرت رو باید در جای دیگه جست و جو کنید

ظلم بیشتر از این که فرق علی رو سرنماز شکافتن با تیغ زهرآلود چون جرات رویارویی نداشتنظلم از تیر سه شع ...

الان همون تیغ بخوره گردن یکی میگن حقش بود میخواست اونجا نبود!

توجیه ظلمه که ظلم رو تشدید میکنه نه شدت خود ظلم

فقط من موندم اونی که ظلم میکنه بیشتر از همه میخواد امام زمان بیاد و عدالت و بر قرار کنه آخه ستمکار ...

نمیدونن وگرنه هیچوقت نمیگفتند کاش ظهور کنه اتفاقا ایشالله بیاد ما هم باشیم و ببینیم

مریض بشم بله میرم دکتر ولی مذهب و دین باید از قلبی باشه ...شما اگه جایی بچه گرسنه ببینی مرجع تقلی ...

شما اشتباه متوجه شدین. مرجع تقلید این نیست ک شما ازش بپرسی الان کار خیر بکنم یا ن... ببین شما فک کن چند تا متخصص قلب هستن ک همشون هم کارشون خوبه،ولی یه جاهای جزیی نظرشون باهم فرق داره،آیا میشه اینارو زیر سوال برد؟ مرجع تقلید هم همینه کلی درس خوندن و دود چراغ خوردن،در نهایت توی یه سری مسائل جزیی باهم اختلاف نظر دارن. ک وقتی واسه مردم سوال پیش میاد،توی اون مسائل جزیی میتونن ب مرجعشون مراجعه کنن. مثلا حضرت اقا گفتن خانم میخاد نماز بخونه،همینکه چادر سرش باشه و حجاب داشته باشه کافیه ولی آقای سیستانی میگن باید زیر چادر همحجاب کامل داشته باشه...همین اختلاف نظرات جزیی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
بله تفتیش عقایدم تو همین قانون خودمون جرمه ولی داریم نسل کشی مخالفا رو میبینیم یزید سیاست دفاعیش این ...

پس چرا مردم فلسطین که بدترین صحنه ها رو میبینن هرروز از خدا متنفر نشدن؟!چرا روز به روز با ایمان تر میشن؟!

نه جانم شما هر کی مخالفتون باشه رو فقط با فحش و توهین و... باهاش برخورد میکنین

اگه منظورت از بستن آب مقایسش با قطع اینترنته😂

باید بگم که نعوذبالله اراذل اوباش سس خرسی امام حسین و خانوادش نیستن

هدف امام چیز دیگه بود هدف اراذل این بود وسط اعتراض یه دختر داف تور کنن😂

شمااگرخیلی عاقلی بایدبدونی کسی نمیتونه رو سرنوشت دیگری کوچکترین اثری بزاره

متوجه نشدم منظورت چیه ،شما الان برو یه کودک کار رو از سر چهار راه بفرض بیار تو خونه تا درس بخونه ..بعد ببین میتونی روی سرنوشت کسی تاثیر بزاری یا نه

طلاق بگیر ببین میتونی رو بچه ت تاثیربزاری یا نه

بزو تفنگ بزار یکی رو بکش ببین روی یه خانواده میتونی تاثیر بزای یا نه

فقط امضام. حرف دیگه ای ندارم

💔💔💔💔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اکثرا کسایی که اینجا ظهور ظهور میکنن همون کسایی بودن که موافق کشته شدن 40 هزار جوون دست گل بودن .

جالبه همشون با پروفایل مذهبی و خدا و پیغمبر بودن .

نمیدونم با چه دلی همچین کاری میکنن

نمیترسن از روزی که خدا محاکمشون کنه که چرا از اسمم سو استفاده کردین.

اکنون من و هم نسل هایم امیدوارترین افسردگان جهانیم🖤