montazer62 مدیر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 1570 عنوان نزدیکی ظهور | مشاهده متن کامل بحث + 10840 بازدید | 169 پست بچه ها شمامفکر میکنید ظهور خیلی نزدیکه 1404/11/12 | 16:39 57 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zinsb عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2049 پس چرا مردم فلسطین که بدترین صحنه ها رو میبینن هرروز از خدا متنفر نشدن؟!چرا روز به روز با ایمان تر م ... حالا ک انقدر با اطمینان میگی هدفشون این بوده ب خدا میسپارمت
دلیناآ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 17561 چرا زنده نمونه یار خداونده و هزار ملائک و فرشته نگهبان ایشون تا ایشون هدفشون که عدل جهانی هست رو انج ... عزیزم اگه اینطور بود امام ها همه شون تا الان فوت و شهید نمیشدنامام زمان بخاطر این مخفی شد که کشته نشه و فرشتگان بر پیامبران نازل میشن نه امامانبخاطر همین خداوند اونو غایب کرد تا نکشنش فقط 12 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 و خدا معجزه میکند !🌱💛
گلستانهه عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 64 برای اومدنش همه باید دعا کنیم بخدا که علاج همه دردهای ماست..این حس پوچی و دلزدگی و مرگی که پاشیده شده روی وجود همه ماها از علایم آخرالزمان هست همه آدما چه مذهبی چه غیر مذهبی برای آمدن موعود دعا کنیم وقتی ایشون بیاد اوضاع هممون خوب میشه
حنانه002 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3781 پس چرا مردم فلسطین که بدترین صحنه ها رو میبینن هرروز از خدا متنفر نشدن؟!چرا روز به روز با ایمان تر م ... فعلا این شمایی که داری توهین میکنی نه ما با دادن القاب و....شما درکی از اعتراض بقیه نداشتی مشخصه نبودی و دانسته هات فقط به روایات رسانه هست اگر بودی شاید انقدر صحبت هاتون عاری از انسانیت نبود!
zinsb عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2049 اکثرا کسایی که اینجا ظهور ظهور میکنن همون کسایی بودن که موافق کشته شدن 40 هزار جوون دست گل بودن .جال ... ایشالله بیاد و ما باشیم ببینیم چ بلایی سر اینا میاره
3685_ertyi عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 3215 عزیزمم کتابی که اطلاعاتت رو گفتی لطفا معرفی کن. عزیزم علامه کورانی بود و یه کتاب دیگه بود که خیلی قدیمی بود ولی اسمش یادم نیست اون خیلییی کامل تر بود حتما پیداش کنم برات میگم اسمشو
یاغیرتالله عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1787 اکثرا کسایی که اینجا ظهور ظهور میکنن همون کسایی بودن که موافق کشته شدن 40 هزار جوون دست گل بودن .جال ... ببین من جوون دارم تو خونم چهار تا هم برادر دارم چرا اونا کشته نشدن
flora84 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4180 حالا ک انقدر با اطمینان میگی هدفشون این بوده ب خدا میسپارمت بله اونی که مسجد آتیش زد هدفش غیر این نبودمردم عادی که از فقر و گرونی ناراحتن تو خونه نشسته بودن
هاااانیل عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 2625 عزیزم علامه کورانی بود و یه کتاب دیگه بود که خیلی قدیمی بود ولی اسمش یادم نیست اون خیلییی کامل تر بو ... میشه در این مورد چند کتاب معرفی کنیباشه بهت درخواست میدم که بهم معرفی کنی
zinsb عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2049 ببین من جوون دارم تو خونم چهار تا هم برادر دارم چرا اونا کشته نشدن این چ دلیلی اخه ؟مثلا میخاید توجیه کنید ؟حالا بیا و فکر کن داداش تو خدایی نکرده ب جا یکی از اون جوونا بود چ حالی داشتی الان ؟
zinsb عضویت: 1403/07/23 تعداد پست: 2049 بله اونی که مسجد آتیش زد هدفش غیر این نبودمردم عادی که از فقر و گرونی ناراحتن تو خونه نشسته بودن اینو نگو بترس از خون بچه هایی ک بی گناه بودن بترس
بازنشسته_غیر_فرهنگی عضویت: 1404/10/10 تعداد پست: 255 شما اشتباه متوجه شدین. مرجع تقلید این نیست ک شما ازش بپرسی الان کار خیر بکنم یا ن... ببین شما فک کن ... اخه این چه اهمیتی میتونه داشته باشه برای خدا که کسی چادر به سر نماز بخونه یا نه ..این دود چراغ خوردن چه باری از روی دوش مردم برمیداره ...مثلا دختر شما میگه مامان من اول کاهو خورد کنم واسه سالاد یا هویج رنده کنم ..
flora84 عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 4180 فعلا این شمایی که داری توهین میکنی نه ما با دادن القاب و....شما درکی از اعتراض بقیه نداشتی مشخصه نبو ... من چی گفتم شما چه جوابی دادی😂😂اول برین داخل کامیونیتی خودتون ببینین با هم چند چندین به نتیجه برسین بعد بیاین انقلاب کنینمنتظریم
یاغیرتالله عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 1787 ببین من جوون دارم تو خونم چهار تا هم برادر دارم چرا اونا کشته نشدن وقتی به فراخوانی کسی که حریم خانه ی خودشو نمی تونه نگهداره میان بیرون که چی بشه بیاد حریم وطن نگهداره وقتی بل شمشیر وقته به جون مردم میگفتند توقعت چیه
تیلوریاk2 عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 148 ببین من جوون دارم تو خونم چهار تا هم برادر دارم چرا اونا کشته نشدن منطقت اینه که چون اونا کشته نشدن بقیه برن به درک ؟؟؟دور ور ما خیلیییی کشته شدن کسایی که فقط یه زندگی معمولی میخواستن شما متاسفانه فقط قشر دور و ور خودت میبینی و بس چشاتو رو همه چی میبندی. اکنون من و هم نسل هایم امیدوارترین افسردگان جهانیم🖤