خوندن این تاپیک اعصاب من رو خراب کرد واقعا کاش ستم هایی که به مردم میشه رو به امام زمان ربط ندیم بمیرم برای مظلومیت امامی که بار جنایت یه عده وحشی نیم قرنه که روی دوششه
هرچه مرهم میگذارم بند می آید مگر؟ ایوطن خون تو از اروند می آید مگر؟از بس که خواب ماندیم خورشید جان به لب شد شب رفت و باز شب شد...تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{📚bibliophil} نام کاربریم ونون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
من چی گفتم شما چه جوابی دادی😂😂اول برین داخل کامیونیتی خودتون ببینین با هم چند چندین به نتیجه برسین ...
از دین و ایمان برادرخواهرایی گفتی که تا همین دیروز داشتید برای جنگشون شیرینی پخش میکردید و الان دایه مهربان تر شدید درسته؟ راستش من کسی نیستم معیار دین کسی رو بسنجم این کار خداست کسی هم چنین ادعایی کنه کافره
از الفاظ و... گفتی جوابت رو دادم خوبم دادم مسلما جوابی نداشتی که به بیراهه رفتی :)
منطقت اینه که چون اونا کشته نشدن بقیه برن به درک ؟؟؟دور ور ما خیلیییی کشته شدن کسایی که فقط یه زندگی ...
نه همه ی اونا جوان های کشورمان بودن وقتی یه عده بیرون ازخاک اونارا ترقیب به شورش میکنن وخودشون تو کازینوها به تفریح میپردازند باید عواقب خیلی چیزا را به عهده بگیرن
میشه در این مورد چند کتاب معرفی کنیباشه بهت درخواست میدم که بهم معرفی کنی
عزیزم من منابع کتاب خوندم ولییییی خودم خیلیی تحقیق کردم یعنی حتی به هر زبانی بگی نشستم سرچ کردم تاریخ و مذهب دنیا خوندم تمام بت ها و آیینا الهه های. دنیا کنار هم گذاشتم تا مطالب به دست آوردم یعنی ولی اگه خیلیی دوست داری راجب ظهور بدونی این کتاب عالی بود بهت معرفی کردم و پیچ خودآگاهان می تونی ببینی اونم خیلیی خوب گفته اینکه می تونی تاپیک های خودمو بخونی من اکثر کتاباییی که خوندم اسمشون در خاطرم نمی مونه مگر اینکه خیلیی دیگه تاثیر گذار باشه بیشتر اطلاعاتم ار تحقیقاتمه
اکثرا کسایی که اینجا ظهور ظهور میکنن همون کسایی بودن که موافق کشته شدن 40 هزار جوون دست گل بودن .جال ...
ببین از سال ۲۰۲۴ ک جنگ اسراییل و فلسطین شدید شد،تعدا کشته ها و شهداشون ۷۰ هزار نفره،با اون حجم از موشک و گلوله ای ک ب سمتشون میره و این حجم از تخریب خونه و ها و بیمارستانا... حالا ب نظرت عقلانی و منطقیه ک ۴۰_۵۰هزار کشته توی دو روز اتفاق بیوفته؟چرا همه چیزو همینجوری باور میکنین
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
وقت تعیین نکرد که امام کاظم علیه السلام فرمودن بگید ظهور نزدیکه تا نزدیک بشه
انقد شاهتون نیومد که دوباره امام اومد😁✌🏼 ای بابا زمستونم که سر نیومد... ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎 تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪 باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود!
اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚 🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜 میدم با آقایون این سایت مشورت وراهنمای بگیرم ولی با خانم های عقه باز پر ادعا .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن لامصب نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای 🙏 این فقد برلی خانوم های بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال نیک بگیرم شاید یک درصد بگم به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ 🙏