2777
2789
واقعا تصور میکنی کسی ظهور میکنه تا دنیا رو نجات بده؟بعد دقیقا کی رو از دست کی میخاد نجات بده تو این ...

عزیزم حق از باطل دیگه داره جدا میشه تاپیک من راجب ظهور بخون تا متوجه بشه بگو حق آمد و باطل نابود شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله قبول دارمولی اسلامو خیییلی خراب کردن

عزیزم در زمان معاویه و یزید و در زمان عباسیان و ...هم خیلی ظلم شد ولی آیا دلیل بود که مسلمونا به اسلام و محمد ص بدبین بشن

بخدا اینا که مدام تو اینستا و فضای مجازی دارن عیب وایراد میگیرن اگر درست وحسابی یک صفحه از تاریخ رو ورق زده باشن

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بنظر من ظهور خیلی نزدیکه..الان دیگه خییلیا کلا دین و مذهب رو مسخره میکنن کلا دشمن شدن با اسلام و همه چی .اون گفته ای که زنان مثل مردان و مردان مثل زنا لباس میپوشن هم محقق شد دیگه گناه کردن واسه مردم عادی شده دختری که مذهبی باشه مسخرش میکنن اما اگه موهاش بریزه بیرون نشانه روشنفکریه صله رحم بکل قطع شده آدما از هم فراری هستند همه فقط میخوان خودشون بالا باشن.همه اینا که گفتم هرروز توی اجتماع داریم میبینیم متاسفانه

یه دور قرآن رو بخونید متوجه میشید که دین و سیاست اصلا از هم جدا نبودند که ما بخوایم با هم قاطی شون ک ...

عزیزم من تفسیر قرآن خوندم معنی ن تفسیر با تحقیق دو سال دارم تحقیق میکنم از تاریخ گرفته تا الان هیچ دینی حق تر از قرآن نیست اینو منی میگم که خدا ناباور بودم با یه اتفاق چیزایی دیدم که الان تبدیل به این آدم شدم قرآن سر تا سرش پاکی پاکی پاکی اگه یه سریا تغییرش دادن جوابگو هستن پیش خدا

بچه ها رعایت کنید خبکسانیکه نو این وادی ها نیستن چرا میان تو تاپیکدعوت که نکردنچه اینوری چه اونوری

خب اوکی ولی چرا بعضیا ک مخالف ی سری چیزا هستن میان تو تاپیکای بقیه ب فوش میکشوننشون توهین میکنن با پرویی تمام نی نی یار و ه تگ میکنن

باید دید چ بلایی سرمردم اورده شده که انقدر از دین زده شدن

ببین عزیزم شاید منم از خیلی چیزا متنفر باشم ولی دلیلی بر بد بودن اون چیزا نیست

مسائل رو قاطی نکن

توهین به عقاید همه جای دنیا جرمه

همه جا

مثلا شما مریض بشین،میرین از مهندس ساختمان برای درمانتون سوال میپرسین؟

مریض بشم بله میرم دکتر ولی مذهب و دین باید از قلبی باشه ...شما اگه جایی بچه گرسنه ببینی مرجع تقلید باید بگه بهش کمک کن یا خودت میدونی ؟؟یا مثلا دزدی نکنی ؟ اینها رو ادمهای مذهبی که قلبشون پاک هست میدونن لازم نیست کسی بهشون بگه .. دمپایی خیس و جیش بچه و فلان اینها رو میدونی خودت لازم نیست مرجع تقلید بگه ..

اما اون کسی که انیتا رو کشت اگه یادت باشه دم اعدام میگفت بچه هام رو میسپارم به حضزت زهرا ...اون ادم مذهبی بود یا نه ؟؟؟شاید مسجد میرفت ....ولی قلبنا قطعا مومن و مذهبی نبود

خب اوکی ولی چرا بعضیا ک مخالف ی سری چیزا هستن میان تو تاپیکای بقیه ب فوش میکشوننشون توهین میکنن با پ ...

شما مگه مشکلت شرایط اقتصادی و گرونی این چیزا نیست خب ماهم والا مشکل داریم ماهم ناراحتیم غصه میخوریم ولی دیگه بی اعتقاد نیستیم کاری به خدا ائمه نداریم

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ظلم اونا در مقابل چیزایی که الان داریم میبینیم ظلم نبوده خواهرم

ظلم بیشتر از این که فرق علی رو سرنماز شکافتن با تیغ زهرآلود چون جرات رویارویی نداشتن

ظلم از تیر سه شعبه بر گلوی نوزاد تشنه بر دست پدر بیشتر...

ظلم از زمان هابیل و قابیل بوده و هست

تو طرف هابیل باش تا حق شوی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!