2777
2789
اونم یه دست نشانده هست مثل همین هایی که الان هستن ..ما همیشه از این چاه به اون چاه می افتیم

شمااگرخیلی عاقلی بایدبدونی کسی نمیتونه رو سرنوشت دیگری کوچکترین اثری بزاره

متاهلم 😠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالا بزودی آقا بیان ودنیارو نجات بدن....استاتر عزیز خیلی زحمت کشیدی کبا این تایپیک یاد امام رو زنده کردی ...اللهم عجل لولیک الفرج . به حق زینب س..آمین

پروردگار من ... مهربون خدای بی منت ...ویژژژژه هوای بچه هامو داشته باش ..خودت مراقبشون باش ..خدایا من به خیر تو امید دارم ...

پس چیه. شمابگین مایاد بگیریم شماباسواد مابی سواد

من نه باسوادم نه ادعایی دارم ..من میگم الکی امیدوار نباشید به منجی فقط انتظار کشنده و بیهوده هست ..حالا دوست داری منتظر باشی خودت میدونی..منم خودم از اون مذهبی هایی بودم که هر پنجشنبه خواب ظهور میدید ..بعد ها با یه سوال رقتم دنبال کتاب خوندن و تحقیق کردن و به کل دیدگاهم عوض شد

اونم یه دست نشانده هست مثل همین هایی که الان هستن ..ما همیشه از این چاه به اون چاه می افتیم

آفرین به درک و شعورتون که حداقل میدونی شاهزاده و نظر کرده خدا نیس😂

✊🏻🇮🇷

یه دور قرآن رو بخونید متوجه میشید که دین و سیاست اصلا از هم جدا نبودند که ما بخوایم با هم قاطی شون ک ...

الان خدا و ائمه چه ربطی به کار مسئولین داره که توهین میکنتد به خدا و ائمه مگر اینکه کافر باشن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜