2777
2789
برو بابا ادب و شعور و توهین ..طوطی هایی هستین که فقط نکرار میکنین ..کسایی که مرجع نقلید باید بهتون ب ...

شما چی هستین ؟؟

ما بد شما خوب چرا دنبال دیده شدن و ساز مخالف زدن با کسایی هستی که تو جمعشون خلاف عقاید و باورهای شماست

باور نداری تو عالم خودت با باورهای خودت زندگیتو بکن چیکار بقیه داری

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگم که خدا ازتون نگذره فقط همین استارتر راجب امام زمان تاپیک زده تو اومدی داری بحث سیاسی میکنی

منم خوشم نمیاد دین وسیاست باهم قاطی میکنند

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من یه جا خوندم که قبل از ظهور یک سوم مردم به جنگ سرخ یک سوم به جنگ سفید خواهند مرد البته اینا وعده نیست!!که اگه بود باید بترسیم ،اینه وعیده

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

واقعا تصور میکنی کسی ظهور میکنه تا دنیا رو نجات بده؟بعد دقیقا کی رو از دست کی میخاد نجات بده تو این ...

با اجازتون تمام ادیان آسمانی به ظهور منجی اعتقاد دارن. حالا چه ما بپذیریم چه انکار کنیم این به واقعیت هست .

والا بحث امام زمانه این اومده داره حرف سیاسی میزنه قشنگ معلومه هدفش چیه دیگه این از اونایی که جنگ راه میندازه بین کاربرا

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی💔🖤

کامنت بالاترم رو بخون تا بفهمیوقتی اعتقاد نداری نیا تو تاپیک مذهبیاگرم اعتقاد داری پس نباید از سس خر ...

اونم یه دست نشانده هست مثل همین هایی که الان هستن ..ما همیشه از این چاه به اون چاه می افتیم

ولی دین از سیاست جدا نیست.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))